Vis mer

Blir bare tynnere og tynnere

Posh viste frem sin formløse figur på Giorgio Armani-fest...

Publisert
SEHER.NO: Victoria "Posh" Beckham (34) er en av de nye ansiktene for Giorgio Armanis undertøyskolleksjon.

Og etter at fotballfruen landet millionavtalen har hun blitt seende mer og mer ut som en av modellene hun nå skal etterligne, skriver Daily Mail.

Under åpningen av designerens nye butikk i New York tirsdag, var det en enda slankere Victoria som poserte for fotografene på den røde løperen.

Se bilder av kjendisene på butikkåpningen lenger ned!

Og formene hun viser i reklamekampanjen for motehuset, var ikke å se i den korte, skinnende tunika-kjolen "Spice Girls"-stjernen hadde på seg.

Victorias vennskap med Armani har vart i mange år nå, og det var også derfor Posh fikk modellavtalen, sammen med ektemannen.

Og under visningen av hennes nye kleskolleksjon på Fashion Week i New York i forrige uke, sa fotballfruen at hun drømmer om å bli en like dyktig designer som sin gode venn.

- Jeg har så mye respekt for herr Armani, du vet, jeg kan drømme, sa hun.

Blant andre gjester som var på den celebre butikkåpningen i New York tirsdag var Alicia Keys, Leonardo DiCaprio, Ricky Martin, Liam Neeson og Peaches Geldof.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Posh hater rumpa si!

Se bilder av kjendisene på butikkåpningen nedenfor:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer