Gigi Hadid:

Blir babynavnet avslørt her?

Fansen er skråsikre. Navnet på Gigi Hadid og Zayn Maliks baby skal være avslørt.

BLE MAMMA: Det er flere måneder siden supermodell Gigi Hadid ble mamma for første gang. Hva datteren heter har hun derimot valgt å holde for seg selv. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB
BLE MAMMA: Det er flere måneder siden supermodell Gigi Hadid ble mamma for første gang. Hva datteren heter har hun derimot valgt å holde for seg selv. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden stjerneparet Gigi Hadid (25) og Zayn Malik (27) ble foreldre i høst har fansen ventet i spenning på å få se et lite glimt av den lille jenta. Paret har derimot vernet godt om datteren siden hun kom til verden i september, og mye tyder på at vi faktisk må se langt etter et bilde av henne.

Navnet har de også til gode å gå ut med, men nå mener flere ihuga fans at det skal ha blitt avslørt.

Stjerneparet er nemlig gode venner med artist Taylor Swift (30), som tidligere denne uken avslørte overfor sine 141 millioner følgere at hun skulle slippe det som ble hennes niende studioalbum.

Nå mener fansen at den ene låta, som har fått navnet «Dorothea», har avslørt navnet på Gigi og Zayns baby, skriver E! News.

«Bestevennen min løste akkurat noe tror jeg. August er spor nummer åtte på Folklore (Swifts album fra tidligere i år journ.anm.), og Gigi har delt et bilde på Instagram hvor hun skriver «August, venter på jenta vår». Spor nummer åtte på Evermore (Swifts nye plate journ.anm.) er Dorothea. Så hva om navnet på Gigis baby er Dorothea?», skriver en fan på Twitter.

Twitter-meldingen får selskap av lignende meldinger fra andre brukere, men navnespekulasjonene har på ingen måte blitt bekreftet av verken Swift eller de forholdsvis nybakte foreldrene.

HOT PAR: Gigi og Zayn er blant Hollywoods hotteste par, men verner forholdsvis godt om privatlivet. Her sammen i 2016. Foto: Splash News / NTB
HOT PAR: Gigi og Zayn er blant Hollywoods hotteste par, men verner forholdsvis godt om privatlivet. Her sammen i 2016. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Babynyhet

«Den lille jenta vår er her, sunn og vakker», skrev den tidligere One Direction-stjernen da han hadde blitt pappa i september, og fortsatte:

«Å prøve å sette ord på hvordan jeg har det akkurat nå, ville være en umulig oppgave. Kjærligheten jeg føler for dette lille mennesket er utenfor min forståelse. Takknemlig for å kjenne henne, stolt over å kalle henne min, og takknemlig for livet vi får sammen».

Kort tid senere delte også den nybakte moren den gledelige nyheten på Instagram.

«Vår lille jente kom til oss denne helgen, og hun har allerede endret verdenen vår. Så forelsket,» skrev hun.

Den gang delte både Gigi og Zayn bare et bilde av datterens hånd, og har altså som nevnt ikke vist henne ordentlig frem foreløpig.

Avslørte graviditeten

Nyheten om at paret ventet sitt første barn ble først bekreftet av Hadids mor, Yolanda Hadid i april. I mai brøt også supermodellen tausheten om graviditeten, da hun gjestet talkshowet til Jimmy Fallon.

Fallon startet intervjuet med å gratulere modellen med det kommende barnet.

- Tusen takk. Selvsagt skulle vi ønske at vi kunne kunngjort det på våre egne betingelser, men vi er veldig begeistret og lykkelige og takknemlige for alles lykkønskninger og støtte, uttalte Hadid.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

LES OGSÅ: Dette har aldri skjedd før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer