Gigi Hadid:

Blir babynavnet avslørt her?

Fansen er skråsikre. Navnet på Gigi Hadid og Zayn Maliks baby skal være avslørt.

BLE MAMMA: Det er flere måneder siden supermodell Gigi Hadid ble mamma for første gang. Hva datteren heter har hun derimot valgt å holde for seg selv. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB
BLE MAMMA: Det er flere måneder siden supermodell Gigi Hadid ble mamma for første gang. Hva datteren heter har hun derimot valgt å holde for seg selv. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden stjerneparet Gigi Hadid (25) og Zayn Malik (27) ble foreldre i høst har fansen ventet i spenning på å få se et lite glimt av den lille jenta. Paret har derimot vernet godt om datteren siden hun kom til verden i september, og mye tyder på at vi faktisk må se langt etter et bilde av henne.

Navnet har de også til gode å gå ut med, men nå mener flere ihuga fans at det skal ha blitt avslørt.

Stjerneparet er nemlig gode venner med artist Taylor Swift (30), som tidligere denne uken avslørte overfor sine 141 millioner følgere at hun skulle slippe det som ble hennes niende studioalbum.

Nå mener fansen at den ene låta, som har fått navnet «Dorothea», har avslørt navnet på Gigi og Zayns baby, skriver E! News.

«Bestevennen min løste akkurat noe tror jeg. August er spor nummer åtte på Folklore (Swifts album fra tidligere i år journ.anm.), og Gigi har delt et bilde på Instagram hvor hun skriver «August, venter på jenta vår». Spor nummer åtte på Evermore (Swifts nye plate journ.anm.) er Dorothea. Så hva om navnet på Gigis baby er Dorothea?», skriver en fan på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer