Påsken 2022:

Blir alene med barna i påsken

Bypåske, hyttepåske og sydenvarme er bare noe som beskriver kjendisenes påskeplaner.

PÅSKE: Liva Ingebrigtsen er blant kjendisene som røper sine påskeplaner overfor Se og Hør. Her med ektemannen Henrik Ingebrigtsen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PÅSKE: Liva Ingebrigtsen er blant kjendisene som røper sine påskeplaner overfor Se og Hør. Her med ektemannen Henrik Ingebrigtsen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tradisjonene er stort sett mange for nordmenn når det gjelder hvordan påsken skal tilbringes, om det så er med bølgesus og paraplydrink eller langrennsløyper, Kvikk Lunsj og afterski - eller en såkalt bypåske.

Høytiden skal uansett nytes til det fulle, og Se og Hør har snakket med flere av landets kjendiser, om hvordan nettopp de skal tilbringe dagene.

Alene med barna

Influenser Kristin Gjelsvik (35), som har sønnen Falk med Dennis Poppe Thorsen (30), er blant dem som velger bypåske i år.

Sønnens bursdag faller nemlig midt i høytiden dette året, og den lille familien skal derfor reise til Stavanger for å feire ham.

GOD PÅSKE: Kronprinsparet ønsker alle en god påske, og kommer med en oppfordring til alle landets innbyggere før årets påskehøytid. Video: Det kongelige hoff. Vis mer

- Av og til treffer påsken på hans bursdag. Så da blir det nok en tur til farmor og farfar tenker jeg. Det blir bypåske på oss, sier hun.

Liva Ingebrigtsen (25), som for de fleste er kjent som både influenser og kona til løpestjernen Henrik Ingebrigtsen (31), forklarer at de på sin side ikke har så mange planer.

Hun kan dog fortelle at hun blir alene hjemme med parets to døtre.

- Henrik reiser på treningsleir, så jeg tipper vi tar en rolig påske hjemme i huset, sier hun.

Paret flyttet nylig inn i sitt splitter nye hjem.

TOK SELFIE: Da løpebrødrene Ingebrigtsen møtte Petter Northug på løpebane for noen år siden klarte de å hisse på seg den tidligere langrennskongen. Video: Petter Northug Jr. / YouTube Reporter/video: Øyvind Godø / Kristoffer Løkås Vis mer

Klare tradisjoner

TV-profil Ida Fladen (36) fikk en røff start på 2022. Tidligere i år fortalte hun på Instagram at hun hadde operert bort skjoldbruskkjertelen.

Det er derfor naturlig å tenke at hun kanskje har planlagt en god ferie for seg selv, men overfor Se og Hør røpet 36-åringen tidligere i år at hun ikke hadde lagt noen planer ennå.

- Så jeg aner ikke. Jeg synes påsken kom så veldig fort i år. Jeg har ikke rukket å planlegge. Men det blir nok en hyttetur eller en tur til granca (Gran Canaria journ.anm) eller noe. Det spørs hva jeg har lyst på, om det er sol eller snø, sa hun.

Fladen er også blant de som vanligvis har klare tradisjoner for hvordan den gule høytiden skal tilbringes.

FLØRT: Ida Fladen jakter på disse dager kjærligheten i «Kjendis søker kjæreste», men blir ordentlig flau når hun får se et gammelt klipp fra en tidligere gang hun har flørtet på tv. Vis mer

- Vi pleier å være en del på hytta med familien med litt påskeskirenn og sånn. Det er det klassiske med solvegg, øl, grilling, familie og ski, sa hun, og la til:

- Det er de mest spennende tradisjonene jeg har i påsken.

Spontan

Influenser og tidligere «Camp Kulinaris»-vinner Fetisha Williams (28) ser for seg at hun kanskje rekker både fjell og en utenlandstur i år.

- Det blir vel fjell, bobler og ski - en standard påske. Og kanskje en liten tur utenlands, men vi vet ikke hvor ennå, sier hun, og fortsetter:

- Men jeg er ganske spontan og tar det som det kommer.

På spørsmål om hva hun helst vil ha i påskeegget sitt, svarer Williams lattermildt:

- Jeg pleier å få en dunk med rødvin av moren min. Hvem bryr seg om godteri?

RØPER LITT: Fetisha Williams er vært svært hemmelighetsfull rundt hvem som har kapret hjertet hennes, men nå letter hun litt på sløret. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

Bursdag

Podkast-duoen Vegard Harm (25) og Morten Hegseth (36) har trolig nok å henge fingrene i om dagen, etter at de for kort tid siden lanserte sitt nye talkshow. Duoen skal likevel ta seg noen dager fri.

- Jeg har bursdag i påsken så det er vel det som skjer. Men vi må jobbe tror jeg, så vi får se, sier Harm, men legger til:

- Jeg sier jeg skal jobbe i påsken, men kommer sikkert til å ligge drita i Hemsedal.

KLIKKER: Vegard Harm og Morten Hegseth avslører ukjente intriger mellom dem. Video: Rød Løper. Reporter: Jenny Emilie Aas Vis mer

Hegseth bruker vanligvis å ha afterwalk eller afterski hvor han blir litt full. Det er tradisjon.

- Og så spiser jeg altfor mye godteri, skammer meg og slanker meg ei uke etterpå, sier han.

Når er påsken?

YouTube-profil og influenser Eveline Karlsen (29) har også nok å drive med for tida, både med tanke på jobb, men også husbygging og oppussing av kontor.

Når Se og Hør møter henne har hun ikke helt kontroll på når påsken er, ei heller noen klare planer for hvordan hun skal tilbringe den.

- Vi har en hytte som jeg har litt lyst til å reise til. Ellers så blir det jobb ... og litt oppussing, sier hun.

DATING: «Bloggerne»-profil Eveline Karlsen har tidligere ikke vært særlig åpen for å få noen inn i livet sitt. Nå kan hun røpe at det begynner å endre seg. Video: Rød Løper / Celina Morken og TV 2 «Bloggerne». Vis mer

- Fellesferien har jeg ikke helt kontroll på lenger, fortsetter Karlsen, og legger til at hun tar litt ferie når det passer seg.

Påskeeggjakt

Artist Sandra Lyng (34) skal ta med seg familien til Geilo en tur, og der har hun planene klare.

- Jeg har lyst til å stå på ski og bade der, kanskje isbade. De har spa også, og så skal vi på hytta med et vennepar. De har hytte der, så vi skal få bli med de. Og så skal vi være litt hjemme, forteller hun.

Ifølge artisten har de også klare tradisjoner for høytiden, hvor blant annet påskeegg står høyt.

- Man må jo ha det. Vi har ikke hatt jakt, men har tenkt til å ha det med Sander (sønnen journ.anm). Vi har en stubbe i hagen så han vet jo hvor det ligger, men han må dit å finne det, sier hun.

Artist Kim Wigaard (34) har på sin side helt andre planer. Han skal nemlig ta livet med knusende ro.

- Jeg skal ligge på sofaen hele påsken. Det har vært så mye som har skjedd i januar, februar og mars og jeg trenger en liten pause, sier han, før han sier til Sandra Lyng:

- Kanskje jeg kommer opp på Geilo og sniker meg med.

Familietid

For den 22 år gamle artisten Victoria Nadine skal ferien tilbringes med familien.

- Jeg skal på fjelles sammen med familien. Det er ikke så ofte jeg har tid til å være med de om dagen, så det er hyggelig, sier hun, og legger til at de skal reise til Vrådal.

Der venter blant annet påskeeggjakt.

GÅR VIRALT PÅ TIKTOK: Artisten Victoria Nadine har blitt en anerkjent artist. Video: Rød Løper Vis mer

Sydenvarme

Advokat John Christian Elden (54) bytter ut den forholdsvis kalde våren her i Norge med sydenvarme.

- Påsken blir på et mye varmere sted enn denne snøføyken her. Da blir det Spania og Marbella, sier han.

Ifølge advokaten har han reist så mye til varmere strøk i høytiden at det i seg selv er blitt en tradisjon.

- Og så må vi ha med påskeegg. Det er ganske mange gjemte egg i Marbella-området på påskeaften, legger han til.

LES OGSÅ: «Farmen»-paret: - Klart vi vil ha barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer