Jennifer Aniston:

- Blir aldri kvitt oss

Jennifer Aniston har sett seg lei på 2020, men forsikrer at «Friends»-fansen ikke vil bli skuffet.

FORSIKRER FANSEN: Jennifer Aniston (i midten) forsikrer fansen om at gjenforeningsepisoden vil finne sted. Hun legger heller ikke skjul på at hun har fått nok av dette året. Her sammen med «Friends»-kollegaene Courteney Cox og Lisa Kudrow i fjor. Foto: NTB Scanpix
FORSIKRER FANSEN: Jennifer Aniston (i midten) forsikrer fansen om at gjenforeningsepisoden vil finne sted. Hun legger heller ikke skjul på at hun har fått nok av dette året. Her sammen med «Friends»-kollegaene Courteney Cox og Lisa Kudrow i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Med drøye fire måneder igjen er det nok mange som ser frem til å legge dette året bak seg og starte med blanke ark på nyåret.

Coronapandemien har påvirket de fleste av oss så å si hele året, og satt en stopper for det meste man har gledet seg til. Det samme gjelder for den ihuga «Friends»-fansen.

Etter planen skulle de seks stjernene fra situasjonskomedien ha vært samlet igjen for første gang på 16 år, men den gang ei. Også spesialepisoden er utsatt på ubestemt tid.

Flere av seriens nøkkelpersoner har uttalt seg om situasjonen, og nå henger også Jennifer Aniston (51), som spilte Rachel Green i ti år, seg på.

- Stuck med oss

Det gjør hun i et intervju med Deadline hvor hun forsikrer fansen om at episoden vil bli super, når den først kommer.

- Vet du hva? Dette har også gitt oss mer tid til å lage den enda bedre og morsommere enn den hadde blitt i utgangspunktet. Så jeg velger å se glasset som halvfullt, at den ble utsatt, sier hun.

DEN SOM VENTER PÅ NOE GODT...: David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry og Matt LeBlanc skal alle medvirke i spesialepisoden av «Friends». Foto: NTB Scanpix
DEN SOM VENTER PÅ NOE GODT...: David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry og Matt LeBlanc skal alle medvirke i spesialepisoden av «Friends». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Aniston, som fikk sitt store gjennombrudd i «Venner for livet», som den het på norsk, deler også noen beroligende ord som kan tyde på at hun aldri vil bli klar for å legge humorserien bak seg.

- Altså, vi skal ikke dra noen steder. Du vil aldri bli kvitt «Friends», unnskyld. Dere er stuck med oss for livet folkens, fortsetter hun.

Dette kommer kanskje overraskende på for noen, ettersom 51-åringen tidligere i år fortalte at rollen som Rachel Green til tider har gått henne på nervene.

Det er nemlig få som kan smykke seg med et like stort stjernestempel som Aniston fikk etter at «Friends» begynte å rulle på skjermene i 1994.

Siden den gang har 51-åringen vært å se på forsiden av en rekke magasiner, blitt kåret til verdens vakreste kvinne og vunnet flere priser - blant annet en Golden Globe for den ovennevnte rollen i komiserien.

Likevel er det en bakside ved å slå gjennom på måten Aniston gjorde, da hun enda den dag i dag huskes som Rachel Green, og sammenliknes med karakteren som naturligvis bare er en karakter, og ikke speiler 51-åringens virkelige person.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

- Panikken kom innover meg

Da The Hollywood Reporter samlet seks innflytelsesrike kvinnelige skuespillere kunne Aniston nemlig røpe at hun ikke er like stor fan av karakteren som alle andre.

Det var da spørsmålet om noen av skuespillerne har hatt et ønske om å bli sett på en måte industrien ikke har ønsket å se dem på, at Aniston åpnet seg opp om rollen som har fulgt henne i snart tre tiår.

- Herregud, ja. Man blir bare utslitt. Jeg mener, jeg hadde aldri klart å riste av meg Rachel Green. Jeg kunne ikke flykte fra «Rachel fra Friends», og serien går hele tiden og man tenker «Slutt å spill av det jævla showet!», sa hun lattermildt, ifølge The Hollywood Reporter.

Videre fortalte 51-åringen at det var først da hun fikk en rolle i filmen «The Good Girl» i 2002 at hun i et kort sekund kunne legge karakteren Rachel bak seg og bare forsvinne i en annen i et øyeblikk.

- Det var en så stor lettelse for meg. Men jeg husker panikken som kom innover meg og at jeg tenkte: «Herregud, jeg vet ikke om jeg klarer dette. Kanskje de har rett. Kanskje alle andre ser noe jeg ikke ser, som er at jeg bare er den jenta i New York-leiligheten med lilla vegger», sier hun.

Aniston fortalte videre at hun på mange måter tok på seg en helt annen rolle bare for å bevise for seg selv at hun er mye mer enn Rachel fra «Friends». Hun beskrev det som en evig kamp mot seg selv og den hun var innad i bransjen.

Først da hun ble eldre klarte hun å se vekk fra alle andres forventninger, og fortalte at hun i dag føler seg mye friere da hun ikke bryr seg like mye lenger.

Vis mer

- Vil bli ferdig

Den aktuelle gjenforeningsepisoden, hvor Rachel Green igjen vil være blant samtaleemnene, har fått navnet «The One Where They All Returned». Det de færreste derimot har fått med seg er at spesialen ikke er manusbasert.

Flere medier, deriblant The Independent og The Guardian, har skrevet at de seks skuespillerne skal samles på det opprinnelige innspillingssettet til serien, men at man ikke får se dem tilbake i sine elskede roller.

Skuespillerne skal i stedet mimre tilbake til tiden da serien ble spilt inn.

At 2020 ikke har blitt som de fleste så for seg er altså ingen hemmelighet. Aniston er blant dem som gjerne vil legge dette året bak seg.

- Jeg skal egentlig fornye førerkortet mitt, men jeg vil ikke at det skal stå 2020 på det. Jeg vil bare bli ferdig med dette året og legge det bak oss, sier hun til Deadline.

LES OGSÅ: Brad Pitt overrasket hjemme hos ekskona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer