BLIPPS DAME: – De får bare holde på. Jamina er damen min, sier Stian Blipp om de nattlige mobiloppringningene. Paret koste seg på Gullruten i Bergen. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
BLIPPS DAME: – De får bare holde på. Jamina er damen min, sier Stian Blipp om de nattlige mobiloppringningene. Paret koste seg på Gullruten i Bergen. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

Blipps kjæreste plages av sjalu jenter

Ikke alle er like begeistret over at TV 2-kjekkasen Stian Blipp har fått kjæreste.

SEOGHØR.NO: Programleder Stian Blipp (25) og hans kjære samboer Jamina Iversen (27) har vært sammen i to år, men fremstår fremdeles som nyforelsket.

DEN FØRSTE FORELSKELSEN: Jamina og Stian møttes gjennom en felles bekjent i Bergen. Dette bildet er tatt første gangen de gikk på rød løper som et par, på en premierefest i februar i fjor. Foto: Se og Hør
DEN FØRSTE FORELSKELSEN: Jamina og Stian møttes gjennom en felles bekjent i Bergen. Dette bildet er tatt første gangen de gikk på rød løper som et par, på en premierefest i februar i fjor. Foto: Se og Hør Vis mer
I SALG NÅ: Les mer i Se og Hør, som er i salg nå.
I SALG NÅ: Les mer i Se og Hør, som er i salg nå. Vis mer

På Gullruten-showet i Bergen nylig var han tydelig stolt av Lillehammer-jenta, som strålte i en lekker gjennomsiktig sort kjole.

Se og Hørs motepoliti Jan Thomas sammenlignet henne med moteikonet Kim Kardashian (34). Så er det heller ingen bombe at Jamina kan kle seg, hun jobber nemlig for motemerket Tiger of Sweden.

Men ikke alle er like begeistret over at Jamina har kapret TV-sjarmøren fra Bergen!

– Nei, det er ikke alle som er like glad i meg. Det hender jeg blir vekket av at mobilen ringer om natten, så hører jeg «drittkjerring» før de legger på, forteller Jamina til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.


– Jeg er nødt til å bite i meg en del ting, men jeg visste hva jeg gikk til da jeg møtte Stian.

Programlederen har vasset i dametilbud etter sin store suksess på skjermen, ikke minst etter innsatsen i «Idol». Men som Se og Hør avslørte i desember 2013, var det vakre Jamina som kapret hele Norges drømmeprins.

I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Stian Blipp..

Paret bor sammen på fasjonable Frogner i Oslo, i en leilighet de kjøpte sammen i fjor. Stian og Jamina ga 6,65 millioner for den 142 kvadratmeter store boligen.

– Vi har det veldig bra sammen, slår Jamina fast.

Se videointervju med Stian og kjæresten her:LES OGSÅ: Ser du hvem hun ligner på?