Blipp til «Torsdag kveld fra Nydalen»

Presentert for TV 2-serien tirsdag.

NYTT TILSKUDD 2: Også Stian Blipp blir å se i «Torsdag kveld fra Nydalen» til høsten. Han ble presentert under TV 2s høstlansering tirsdag. Foto: Se og Hør
NYTT TILSKUDD 2: Også Stian Blipp blir å se i «Torsdag kveld fra Nydalen» til høsten. Han ble presentert under TV 2s høstlansering tirsdag. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag presenterte TV 2 to nye deltagere til komiserien «Torsdag kveld fra Nydalen». I den kommende sesongen vil både Stian Blipp og Marian Saastad Ottesen bidra med humor og latter.

Saastad Ottesen ble avduket av Morten Ramm, før de to sammen presenterte Blipp.

- Jeg hadde ett kriterie da jeg sa ja til å være med i «Torsdag kveld fra Nydalen». Jeg ville ha med en ung fyr som er skikkelig deilig, født på 1990-tallet, med rufsete skjegg, som er talentfull. En som vi andre kan henge oss på, sa Marian.

- Ta vel imot Stian Blipp! ropte Ramm og Saastad Ottesen i kor.

Blipp har tidligere vært programleder for «Idol», og fortsetter altså i TV 2. Se og Hør skrev tidligere i sommer om at Blipp så ut til å være klar for det populære programmet, og tirsdag kom altså bekreftelsen.

Også Henrik Thodesen (32) gjør comeback i det populære humorprogrammet til høsten.

«Torsdag kveld fra Nydalen» har premiere senere i høst.

LES OGSÅ: - En slik krise setter ting i perspektiv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer