Bli med på fotoshoot med Tone og Stian

Se hva som skjedde da årets best kledde kvinne og mann poserte for Se og Hør.

Publisert

SEOGHØR.NO: Motepoliti-mester Jan Thomas (46) kåret Tone Damli Aaberge (25) og Stian Blipp (23) til «Årets best kledde kvinne og mann» under Se og Hørs store kjendisgalla søndag kveld.

– Disse to er noe av det beste dette landet har å by på, rett og slett, fastslo kjendisstylisten da trioen var samlet på Grand Hotel Central i Oslo for fotoshoot.

I videoen øverst i saken får du se alt som skjedde i kulissene da fotograf Truls Qvale foreviget Tone og Stian for «Årets best kledde»-bilaget, som følger med ukens Se og Hørs Weekend. I bladet avslører Jan Thomas resten av lista over landets best kledde kjendiser – og de verst kledde.

Tone og Stian jobbet sammen under «Idol», og hadde ikke sett hverandre på en stund da Se og Hør gjenforente dem for fotoshooten. Men at de beundrer hverandres stil er det ingen tvil om.

PRINSESSEN PÅ ERTEN: Tone Damli Aaberge ble intervjuet av Se og Hørs Hanne Kathrine Bratholt mens AG Starheim ordnet håret hennes. Stylist Hedda Skoug følger med på avstand. Foto: Se og Hør
PRINSESSEN PÅ ERTEN: Tone Damli Aaberge ble intervjuet av Se og Hørs Hanne Kathrine Bratholt mens AG Starheim ordnet håret hennes. Stylist Hedda Skoug følger med på avstand. Foto: Se og Hør Vis mer

– Jeg synes du ser smashing ut – uansett hva du går i! fortalte Stian i en pause mellom to bilder.

– Ikke bare er han fint kledd, han er jækla snill også, smilte Tone tilbake.

Det var et stort team som var i sving for å skape de eksklusive bildene og intervjuene du finner i ukens Se og Hør Weekend.

Tone hadde med sin faste stylist Hedda Skoug og sminkør/frisør Anne-Grete Starheim. Fra Se og Hør var assisterende art director Lasse Engeland, utgavesjef Anders Ellingsen og journalist Hanne Kathrine Bratholt til stede.

Jan Thomas stylet selv Stian Blipp, mens fotograf Truls Qvale hadde hjelp av fotoassistent David Dundas.

LES OGSÅ: - Denne prisen gir meg makt over kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer