Se og Hør og TV2 kårer:

Bli med og stem frem tidenes Grand Prix-låt

Bobbysocks eller Alexander Rybak? Eller kanskje Jahn Teigen? Det er opp til deg å avgjøre hvem som skal få tidenes tolvpoenger.

Alexander Rybakk spilte seg inn i det europeisk TV-publikummets hjerter og vant Eurovision i 2009.
Alexander Rybakk spilte seg inn i det europeisk TV-publikummets hjerter og vant Eurovision i 2009. Vis mer

lSe og Hør og «Allsang på grensen» skal kåre «Tidenes MGP-låt», og da trenger vi hjelp av deg. Vår dyktige fagjury har kommet opp med 25 fantastiske kandidater, men i god Grand Prix-ånd er det opp til folket å bestemme hvem som fortjener å få tolv poeng når favoritter fra flere tiår samles i et heidundrende finaleheat.

Det er Bobbysocks mot Rybak, det er nytt mot gammelt, det er Norge mot Sverige og joik mot eurodisco. Og hvem kan si nei til store publikumsfavoritter som Johnny Logan og Jahn Teigen? Og hva med Abba, som vant slaget om hele verden da de sang om Napoleons tapte slag ved Waterloo?

Bare det å nå finaleheatet på 25 låter er en bragd når vi tenker tilbake på alle godbitene denne fantastiske sangkonkurransen har gitt oss siden den spede starten i 1956.

Logg inn og les hele saken - gratis

For å lese denne saken må du være logget inn med en aID-bruker.

aID benyttes bl.a. på Se og Hør eksklusive saker, Dagbladet Pluss og på aMedias nettaviser. Hvis du ikke har en aID-bruker, kan du registrere deg her. Det er helt gratis.