Bli med inn på Farmen-gården

- Det kommer til å hagle med fødsler, sier programleder Gaute Grøtta Grav. Se video!

Se video med Gaute Grøtta Grav øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Realityprogrammet Farmen har i en årrekke vært en gedigen suksess for TV 2. Torsdag klokka 14 flytter 14 nye deltagere inn på Berli Gård på grensen mellom Grimstad og Arendal i Aust-Agder fylke for å starte sitt eget lille Farmen-eventyr. Se og Hør var med på innsiden kun én dag før innspillingen begynte.

På gården ventet en sprudlende og svært motivert Gaute Grøtta Grav (34), som gleder seg enormt til å ta fatt på den nye sesongen av suksess-serien.

Så tidlig som i påsken begynte prosessen med å sile ut tusenvis av søkere til programmet. Nå sitter produksjonsselskapet Strix og TV 2 igjen med de 14 som de mener er best egnet til å skape god TV.

- Vi vil ikke lage et Krangle-Farmen, det er ikke noe poeng, det. Dårlig stemning blir det i alle familier uansett på et eller annet tidspunkt, men her har vi prøvd å finne deltagere som sammen best mulig kan sørge for at gården blir drevet godt. Vi har satt sammen «et team», selv om noen kan mye og andre kan lite, sier Gaute til Se og Hør.

Se hvem som deltar i årets Farmen her!

Ifølge programlederen vil årets utgave skille seg fra fjorårets på flere måter. 

- At vi er på en annen plass er jo én ting. I tillegg har vi ekstremt mange dyr her, og det vil bli mange fødsler. Det kommer til å hagle med fødsler! Alle steder har sine utfordringer og sin sjarm, men her er utgangspunktet melk og honning. For oss er det viktig at seerne skal kjenne igjen Farmen, samtidig som at det på andre måter er helt annerledes.

På høsten i fjor kunne Se og Hør avsløre at flere deltagere hadde rømt fra gården i Valdres og opp til hovedveien for å finne en bag med varer i, som en person på utsiden hadde fått beskjed om å levere. Årets gård gjør eventuelle rømningsforsøk mye vanskeligere, ettersom den ligger mye mer skjermet fra omverdenen.
 
- Er fjorårets rømningsforsøk årsaken til det, Gaute?

- Nei, det har vi ikke tenkt på i det hele tatt. Men det er sant at vi er veldig for oss selv. Og det er helt perfekt, sånn skal det jo være. Vi vil helst være så langt unna folk som mulig. Her er det satt opp bommer, det finnes nattevakter og så videre. Men hvis folk absolutt vil springe til skogs, så kan ikke vi stoppe dem. Det er ikke overvåking vi driver med, mener 34-åringen.

Farmen har premiere på TV 2 senere i høst.LES OGSÅ: Her viser hun fram babymagen