Ellen DeGeneres:

Bli med inn i stjernenes nye luksushjem

Talkshow-stjernen og Portia de Rossi bladde opp 126 millioner for drømmeboligen.

DRØMMEBOLIG: Talkshowstjernen Ellen DeGeneres og kona Portia de Rossi måtte bla opp mangfoldige millioner for å kjøpe seg drømmeboligen. Foto: NTB Scanpix
DRØMMEBOLIG: Talkshowstjernen Ellen DeGeneres og kona Portia de Rossi måtte bla opp mangfoldige millioner for å kjøpe seg drømmeboligen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At det går bra for Ellen DeGeneres (60) på karrierefronten er det ingen tvil om. I flere år har hun ledet det populære talkshowet under sitt eget navn, som tilsynelatende ser ut til å betale seg svært bra.

I hvert fall om man skal basere seg på 60-åringens nye boligkjøp.

Sammen med ektefellen Portia de Rossi (45) har duoen akkurat kjøpt seg en ny bolig. Og prislappen? Svimlende 15 millioner dollar, noe som tilsvarer i overkant av 126 millioner norske kroner.

INNGANGSPARTIET: Foran inngangsdøren har den nye boligen til Ellen DeGeneres og Portia de Rossi en stor gårdsplass der de blant annet kan parkere bilene sine. Foto: NTB Scanpix
INNGANGSPARTIET: Foran inngangsdøren har den nye boligen til Ellen DeGeneres og Portia de Rossi en stor gårdsplass der de blant annet kan parkere bilene sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Today er drømmeboligen plassert i fasjonable Beverly Hills i Los Angeles, California, med en fantastisk utsikt ut mot byen.

Huset, som er på i overkant av 470 kvadratmeter, er opprinnelig bygget i 1962, men har blitt renovert opptil flere ganger.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

DRØMMEVILLA: Den nye villaen til superparet har nok av plass - både innen- og utendørs. Foto: NTB Scanpix
DRØMMEVILLA: Den nye villaen til superparet har nok av plass - både innen- og utendørs. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Masse boltreplass

Med store vindusflater får man en følelse av at den omkringliggende naturen kommer «inn» i huset, til tross for at det er mer enn nok av plass og grøntområder ute også.

Med eget badebasseng, utekjøkken og ildsted er det mye Ellen og Portia kan gjøre utendørs.

Artikkelen fortsetter under bildene:

STOR PLASS: Utearealet i det nye drømmeboligen er enormt. Foto: NTB Scanpix
STOR PLASS: Utearealet i det nye drømmeboligen er enormt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
ROMANTISK: Her kan duoen nyte den fantastiske utsikten utover California foran et romantisk bål. Foto: NTB Scanpix
ROMANTISK: Her kan duoen nyte den fantastiske utsikten utover California foran et romantisk bål. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SOSIALT: Den nye uteplassen til Ellen og Portia har plass til at alle vennene til superparet kan komme på besøk. Foto: NTB Scanpix
SOSIALT: Den nye uteplassen til Ellen og Portia har plass til at alle vennene til superparet kan komme på besøk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skulle duoen likevel bli lei av det varme, deilige været i Beverly Hills, er det ingenting i veien for å trekke inn.

Med et nyoppusset kjøkken, dekorert med marmorfliser, et stort spa-inspirert bad, flere soverom og en stor stue, er det nok av ting å bedrive tiden sin med inne også.

Se flere bilder fra luksusvillaen til Ellen og Portia nedenfor!

LUFTIG: Fra soverommet kan paret titte ut mot den slående utsikten utover byen. Foto: NTB Scanpix
LUFTIG: Fra soverommet kan paret titte ut mot den slående utsikten utover byen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KONTOR: Paret kan også nå jobbe hjemmefra med et stort nytt kontor. Foto: NTB Scanpix
KONTOR: Paret kan også nå jobbe hjemmefra med et stort nytt kontor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
NYTT KJØKKEN: Kjøkkenet i den nye villaen skal være nyoppusset, med blant annet nydelig marmordekor. Foto: NTB Scanpix
NYTT KJØKKEN: Kjøkkenet i den nye villaen skal være nyoppusset, med blant annet nydelig marmordekor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
GJENNOMFØRT: Hver minste detalj er nøye gjennomtenkt i den enorme villaen. Dette er gangen. Foto: NTB Scanpix
GJENNOMFØRT: Hver minste detalj er nøye gjennomtenkt i den enorme villaen. Dette er gangen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gift i ti år

Talkshowdronningen Ellen DeGeneres er en av USA og verdens mest elskede tv-personligheter. Hennes selvtitulerte talkshow byr på kjendisgjester, musikalske innslag, konkurranser og en god dose humor.

I Norge sendes programmet på TV 3 litt på etterskudd. I hjemlandet er hun nå inne i sin 14. sesong, med godt over 2000 episoder bak seg.

For ti år siden i år, i 2008, giftet hun seg med Portia de Rossi, et ekteskap som har blitt hyllet fra flere hold gjennom årenes løp. Likevel har ikke alt gått på skinner for det populære paret.

Skal ha stormet ut

Det tidvis turbulente forholdet har de siste årene vært veldokumentert i utenlandsk presse. I mars i fjor skal begeret midlertidig ha rent over. Portia skal angivelig ha stormet ut av parets tidligere hjem etter en stor krangel.

- Portia er lei av å være hjemmeværende mens Ellen får ha en karriere og all oppmerksomt, hevdet en kilde den gang.

Artikkelen fortsetter under:

TABBE: Da talkshow-verten Ellen DeGeneres skulle introdusere Jenna Dewan, gikk det litt i glemmeboken at hun og hennes tidligere ektemann Channing Tatum har gått hvert til sitt. Bilder med tillatelse fra TV 3 Vis mer

- Ting nådde kokepunktet for noen uker siden, da de hadde sin største krangel noensinne, la kilden til, og hevdet at Portia hadde pakket tingene sine og flyttet ut.

Bakgrunnen for krangelen skal angivelig ha vært Ellens ekskjæreste, Anne Heche. Da Ellen klaget på Portias oppførsel ble «Ally McBeal»-stjernen opprørt og skal ha dratt opp eksen som samtaleemne.

- Vil ha barn

I mai i fjor så det tilsynelatende ut til at duoen hadde funnet frem til en løsning som skulle redde det noe turbulente ekteskapet deres: Å få en baby som de kan oppdra sammen.

- De kommer endelig overens. Ellen vil adoptere og Portia vil ha en surrogatmor, uttalte en kilde nær paret til RadarOnline den gang.

Kilder hevdet at paret selv hadde kommet til enighet om at dette var den beste måten å løse ekteskapsproblemene på.

De to hadde angivelig kommet ganske langt i prosessen på dette tidspunktet, men nå - omtrent halvannet år senere - er det ikke kjent at de to er blitt foreldre sammen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

FORFØRER: Ellen DeGeneres forsøker å forføre «Fifty Shades Darker»-stjerna Jamie Dornan ved hjelp av kontorrekvisita. Video gjengitt med tillatelse fra TV 3. Vis mer

- De kjøper sprinkelseng og andre møbler, leker og bøker. De er klare for å innrede rommet, med kjønnsnøytrale farger, hevdet RadarOnlines kilde i mai 2017.

Om det nye huskjøpet, og den ekstra store boltreplassen, har noe med de angivelige babyønskene å gjøre, er foreløpig ikke kjent.

LES OGSÅ: Fikk en time til å rømme fra branndrama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer