Bli med bak kulissene på Tones fotoshoot

Tone Damli om sin første jul som mamma.

FAMILIEJUL: Tone Damli og Markus Foss gleder seg til sin første jul med datteren Billie. Foto: Truls Qvale
FAMILIEJUL: Tone Damli og Markus Foss gleder seg til sin første jul med datteren Billie. Foto: Truls Qvale Vis mer

SEOGHØR.NO: For syv måneder siden fikk Tone Damli (26) og Markus Foss (32) datteren Billie. Nå går de inn i sin første jul sammen som familie på tre.

BILLIES FØRSTE JUL: Lille Billie er blitt syv måneder gammel, og skal feire jul for aller første gang. Markus Foss og Tone Damli er stolte foreldre. Foto: Truls M. Qvale
BILLIES FØRSTE JUL: Lille Billie er blitt syv måneder gammel, og skal feire jul for aller første gang. Markus Foss og Tone Damli er stolte foreldre. Foto: Truls M. Qvale Vis mer

- Det å skulle feire jul som mamma med vår lille datter blir spesielt og nytt. Jeg tror det kommer til å bli veldig fint, og jeg tror julen kommer til å bety noe annet i årene fremover enn det den gjorde i årene jeg var barn. Nå er det Billie som er barn og jeg som er voksen. I hvert fall litt, sier Tone til Seoghør.no.

Se og Hør ble med Tone, Markus og Billie på en eksklusiv fotoshoot, og i videoen forteller den populære sangfuglen om juleforberedelser og tanker rundt Billies aller første jul.

- Jeg har lyst til at Billie skal få inn mange av tradisjonene som jeg og Markus har hatt i oppveksten. Jeg har lyst til at hun skal være med på å pynte juletre, og at hun skal være med på å lage julebakst. Også har jeg lyst til å lære henne å kjenne julemusikk.

Etter hvert kan det også hende at familien blir enda større.

- Det kan godt hende at Billie får en lillesøster eller lillebror en gang. Men foreløpig har jeg det veldig bra med henne, sier Tone.

Jenta fra Sogndal får også spørsmål om hun tror det snart blir frieri. Hva hun svarer, ser du i videoen øverst i saken!

LES OGSÅ: Her er alle Tones Idol-antrekk