KLARE PÅ NY: 1. desember får TV-seerne igjen stifte bekjentskap med de 12 nissene i «Nissene over skog og hei». Foto: TVNorge
KLARE PÅ NY: 1. desember får TV-seerne igjen stifte bekjentskap med de 12 nissene i «Nissene over skog og hei». Foto: TVNorge Vis mer

Ble vraket som TV-nisse

- Jeg fant det ikke ut før jeg traff en av de andre skuespillerne på byen, forteller Zahid Ali.

Publisert
SEHER.NO: Ti år etter suksessen «Nissene på låven» får TVNorge-seerne igjen  stifte bekjentskap med med mange av nissene i oppfølgeren «Nissene over skog og hei». Der får man blant annet møte Line Verndal som Kine Messel, Espen Eckbo som Asbjørn Brekke og Rhino Hoff, samt Atle Antonsen som Bent Leikvoll.

Men to av de 14 nissene fra den første serien er ikke med, nemlig Zahid Ali som Radjif og Jannike Kruse Jåtog i rollen som Marthe.

- Jeg fant det ikke ut før sent på året, da jeg traff en av de andre skuespillerne på byen. Jeg har ikke lest så mye aviser eller sett på TV det siste året, så jeg har ikke fått det med meg, sier Zahid Ali til VG.

Ifølge avisen ble ikke Ali kontaktet av Espen Eckbo og Kristian Ødegaard om å spille Radjif. Selv har han uansett vært opptatt med innspillingen av NRK-serien «Hellfjord», og ville ikke hatt mulighet til å stille.

Espen Eckbo er klar på hvorfor Zahid Ali ikke var aktuell i «Nissene over skog og hei».

- Han fungerte stårlende med Bodil i «Nissene på låven», de hadde en fantastisk rasistisk kjemi. Vi var redd for at det bare ville være å gjenta det, så det ble ikke noe av, forteller han til VG.

Jannike Kruse Jåtog ble, i motsetning til Ali, kontaktet for en mulig rolle i oppfølgeren. Plass til henne i serien ble det imidlertid ikke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Er ikke lenger flau over utseendet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer