Ble vraket fordi hun er gravid

Andrew Lloyd Webbers avgjørelse har satt sinnene i kok i Storbritannia.

I PROBLEMER: Den berømte komponisten Andrew Lloyd Webber har fått en rekke fans av TV-programlederen Denise Van Outen på nakken, etter at han innrømmet å ha vraket henne fra sitt nyeste show, etter at hun fortalte at hun er gravid. Foto: Stella/All Over
I PROBLEMER: Den berømte komponisten Andrew Lloyd Webber har fått en rekke fans av TV-programlederen Denise Van Outen på nakken, etter at han innrømmet å ha vraket henne fra sitt nyeste show, etter at hun fortalte at hun er gravid. Foto: Stella/All Over Vis mer
SEHER.NO: Andrew Lloyd Webber (62) - kjent som mannen bak hit-musikaler som «Cats» og «Starlight Express» - har de siste tre årene hatt stor sukess med musikal-realityshow på britisk TV, hvor han leter etter nye scene-talenter.


Men nå står både populariteten til Lloyd Webber og hans nye musikal-konkurranse "Over the rainbow" i fare, etter at den populære dommeren og britiske TV-kjendisen Denise Van Outen (35) har blitt vraket.

Mange kritikere reagerer på at Denise - som har vært med i alle av Lloyd Webbers tidligere TV-prosjekter - ble vraket samtidig som det ble kjent at hun venter barn.


- Sannheten er at hun skal ha en baby. Jeg er en god venn av Denise og ønsker henne kun det beste, men vi må tenke på de andre jentene i showet. Det ville ikke være rettferdig hvis vi hentet inn noen for tre programmer, som ikke hadde jobbet med dem før.
 
- Jeg er sikker på at du som kvinne skjønner det, sa 61-år gamle Lloyd Webber til Sunday Mirrors reporter, da han ble spurt om vrakingen, ifølge avisa.


Denise Van Outen reagerer selv sterkt på at hun har blitt erstattet med sangerinnen Charlotte Church.

- De sa til meg at det var et problem at jeg skal ha barn. Det er ikke noe problem for meg. Jeg er ikke syk, jeg er gravid, sier hun.

Ifølge Sunday Mirror benekter BBC - som sender programmet - at de noen gang skal ha tilbudt Denise en ny kontrakt til det nye programmet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 


LES OGSÅ: Ni millioner til utro eks-kjæreste