Ble vraket etter fyllekjøring

Amanda Bynes' ansatte vil ikke ha noe å gjøre med den utagerende stjernen.

FIKK SPARKEN: Både manager, advokat og pressekontakt har sagt opp sine kontrakter med Amanda Bynes på grunn av hennes ville oppførsel og mange skandaler.  Foto: All Over Press
FIKK SPARKEN: Både manager, advokat og pressekontakt har sagt opp sine kontrakter med Amanda Bynes på grunn av hennes ville oppførsel og mange skandaler. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken ble «What I like about you»-stjernen Amanda Bynes (26) arrestert for å ha kjørt med utgått kjørekort, og bilen hennes ble beslaglagt.

Dette var bare den siste av en rekke trafikkovertredelser. I april ble Bynes arrestert for fyllekjøring, og i august krasjet hun for sjette gang. Bynes skal også ha blitt observert mens hun angivelig skal ha røyket marijuana i bilen

Bynes startet som en søt og uskyldig tenåringsstjernen, men ifølge hennes nærmeste har hun ikke tålt berømmelsen og sliter nå med store psykiske problemer. Nå har til og med hennes ansatte gitt opp. Fredag ble det kjent at Amandas manager, advokat og pressetalsmann har sagt opp jobbene sine. 

Ifølge kilder nettstedet TMZ har vært i kontakt med, var Bynes i mange år en drømmeklient, men hun skal ha blitt ekstremt vanskelig og sær det siste året. De skal ikke ha fått noe kontakt med stjernen, som ikke returnerte samtaler og nektet å møte dem.  

«Tilslutt bestemte teamet seg for å droppe henne, og annerkjente at de ikke kan hjelpe noen som ikke ønsker hjelp» skriver TMZ. 

Amanda sørger ikke over tapet av de ansatte. Hun føler nemlig at hun ikke trenger dem, fordi hun ikke lenger vil spille i filmer og heller konsentrere seg om en motekarriere.  

Med sin ville oppførsel og mange trafikkovertredelser ser det ut som Bynes nå følger i skandalestjerne Lindsay Lohans fotspor. Dekkselskapet Goodyear har nå tilbudt begge skuespillerne gratis kjøretimer. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjørte inn i siden på kvinnelig bilist  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer