FIKK FYKEN: Don Martin fikk beskjed om at han ikke fikk være med på det kommende albumet til Gatas Parlament. Da var samarbeidet over. Foto: FameFlynet Norway
FIKK FYKEN: Don Martin fikk beskjed om at han ikke fikk være med på det kommende albumet til Gatas Parlament. Da var samarbeidet over. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

Ble vraket av Gatas Parlament

- Det var et sjokk for meg, sier Don Martin, som nå har brutt med bandet for godt.

SEOGHØR.NO: Siden oppstarten på 90-tallet har Don Martin (36) vært en del av rapgruppa Gatas Parlament.

MED SIDEN STARTEN: Sammen med Elling og Jester har Don Martin vært med i rapgruppa siden begynnelsen på 90-tallet. Foto: Stella Pictures
MED SIDEN STARTEN: Sammen med Elling og Jester har Don Martin vært med i rapgruppa siden begynnelsen på 90-tallet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men etter at han i januar i fjor stakk av med en Spellemann-pris for sitt soloarbeid, fikk han beskjed av de andre i bandet at de ønsket å lage det neste albumet uten ham.

- Det var et sjokk for meg, for jeg har brukt sykt mange år av livet mitt på å være med i det bandet, forteller han til Dagbladet.

Da Don Martin fikk beskjeden om at han ikke fikk være med på plata, var det uaktuelt for ham å være med i bandet ved en senere anledning. Nå bekrefter han at han ikke lenger er en del av Gatas Parlament.


- Elling fortalte meg at de ville gjøre en skive uten meg, og slik var det bare. Da følte jeg at de hadde bestemt seg for at jeg ikke var med i bandet lenger. Å gi ut en plate uten meg var praktisk talt å gi meg sparken.

Elling Borgersrud sier at avgjørelsen ble tatt fordi han og Jester hadde jobbet mye med albumet mens Don Martin pleiet sin karriere som soloartist.

- Etter hvert var vi kommet så langt i arbeidet med plata at vi syntes det var best at vi også gjorde den ferdig selv, sier han til Dagbladet.

Don Martin er for tiden aktuell med singelen «Berg-og-dal-bane».

LES OGSÅ: - Han fikk meg til å føle meg stygg og usikker