Ble voldtatt som tenåring

- Jeg fortalte det ikke til noen. Jeg innrømmet det ikke engang for meg selv, sier Lady Gaga.

SJOKK: Lady Gaga sjokkerte lytterne i et radiointervju med å fortelle at hun ble voldtatt for nesten ti år siden. Foto: Stella Pictures
SJOKK: Lady Gaga sjokkerte lytterne i et radiointervju med å fortelle at hun ble voldtatt for nesten ti år siden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I et intervju med Howard Stern (60) tirsdag forteller Lady Gaga (28) at hun ble seksuelt misbrukt da hun var 19 år, melder The Sun.

Gjerningsmannen var 20 år eldre enn henne, og popstjernen trøstet seg i etterkant med alkohol for å «glemme» overgrepet.

Det var da Gaga snakket om låten hennes «Swine» at det kom frem at den handlet om voldtekt og demoralisering.

- Jeg gikk gjennom noen forferdelige ting. Jeg klarer å le av det i dag fordi jeg i flere år har fått mental, fysisk og emosjonell terapi for å leges.

- Musikken min har vært fantastisk for meg, men på et punkt var jeg bare et skall av meg selv, sier hun i intervjuet, ifølge nettstedet.

Den talentfulle artisten led lenge i stillhet før hun søkte hjelp for den traumatiske opplevelsen.

- Jeg vet ikke hva jeg tenkte, men jeg fortalte det ikke til noen. Og i lang tid innrømmet jeg det ikke engang for meg selv. Men så innså jeg at i stedet for å drikke alkohol og drive med annet tull, så måtte jeg ta tak i problemet. Hvis ikke ville det aldri forsvinne.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG: Lady Gaga traff Taylor Kinney under innspillingen av musikkvideoen «You and I» i 2011, og siden den gang har de vært sammen. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: Lady Gaga traff Taylor Kinney under innspillingen av musikkvideoen «You and I» i 2011, og siden den gang har de vært sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ble lammet av frykt da hun så overgriperen

Gaga klandrer sin katolske skolebakgrunn for at hun ikke erkjente alvoret av hendelsen.

- Jeg gikk på en katolsk skole hvor det skjedde en rekke sprø ting, så jeg tenkte: «Å, er det slik voksne oppfører seg?» Jeg var veldig naiv, innrømmer hun.

En gang så popstjernen overgriperen sin i en butikk, noe som lammet henne av frykt. Hun tror ikke at hun ville klart å konfrontere ham den dag i dag.

- Jeg tror jeg hadde blitt fra meg av skrekk for det var først da jeg ble eldre jeg innså hvor syk opplevelsen hadde vært.

Sangfuglen vil ikke at overgrepet skal definere henne som person.

- Jeg blir forbannet hvis noen sier at alt det kreativt intelligente jeg har gjort henger sammen med hva en drittsekk gjorde mot meg.

I tre år har Gaga vært kjæreste med skuespilleren Taylor Kinney (33) som hun flere ganger har skrytt opp i skyene.

- Det som gjør meg så lykkelig med Taylor er at han elsker meg helt fra innsiden og ut, sa hun blant annet i oktober.

LES OGSÅ: TV-stjerne sparket etter overgrepsskandale

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer