PLANLEGGER BRYLLUP: I dag er Gabrielle Union lykkelig med sin ni år yngre forlovede Dwyane Wade. Foto: FameFlynet
PLANLEGGER BRYLLUP: I dag er Gabrielle Union lykkelig med sin ni år yngre forlovede Dwyane Wade. Foto: FameFlynet Vis mer

Ble voldtatt som 19-åring

Men skuespilleren hater å bli sett på som et offer.

Publisert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Gabrielle Union (41) avslører at hun for over 20 år siden opplevde marerittet da hun ble truet med pistol og voldtatt som 19-åring.

Men til tross for den grusomme hendelsen var hun fast bestemt på at dette ikke skulle få ta over livet hennes.

- Jeg ble lei av at folk lot meg slippe unna med ting. Å være et offer er veldig komfortabelt. Det gjør deg lat, fortalte hun da hun gjestet talkshowet «The View», ifølge E!News.com.

Union innrømmer at all støtte og ubetinget kjærlighet hun fikk fra familie og venner hjalp henne i starten, men etter en stund begynte hun å mislike all oppmerksomheten.

- Jeg hatet å bli sett på som et offer, men innså at de lot meg være det i stedet for å la meg lykkes med å oppnå målene mine.

Etterhvert bestemte hun seg i stedet for å være glad for at hun overlevde episoden og se fremover.

- Jeg ble ikke oppdratt til å være bortskjemt, men til å bli en selvstendig kvinne og stå på mine egne to bein, og det er den veien jeg har valgt å ta, sa hun ifølge nettstedet.

I dag er Gabrielle lykkelig forlovet med basketballproffen Dwayne Wade (32). Han fridde til henne i desember i fjor etter fire år som kjærester.

LES OGSÅ: Slo ned fotograf som sparket kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer