KRANGLET: Bente Skancke og Karin Jonassen var kanskje de to største «kamphønene» under årets «Farmen» på TV 2. Foto: TV 2
KRANGLET: Bente Skancke og Karin Jonassen var kanskje de to største «kamphønene» under årets «Farmen» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer

Ble venner igjen etter «Farmen»

- I ettertid har jeg sett at hun er en god jente, forteller Tone Gudrun Fjalestad.

Publisert
SEHER.NO: Vårens «Farmen» var, i hvert fall i en ganske lang periode, preget av mye krangling. Spesielt var Bente Skancke (22), Karin Jonassen (24), Silje Trosten Johnsen (23) og Tone Gudrun Fjalestad (31) sentrale.

For Stavanger-jenta Karin endte det hele i at hun ble sendt hjem fra gården etter å ha tapt tvekampen mot Tone Gudrun, som hadde valgt nettopp henne til andrekjempe. Årsaken til det var at hun følte seg lurt av «venninnen» Jonassen.

Nå er derimot «Farmen» et tilbakelagt stadium. Derfor har de to endelig også blitt venner igjen, avslører Tone Gudrun Fjalestad til Seher.no.

- I ettertid har jeg sett at Karin er en god jente, men hun passer ikke for alle. Den sjarmen hun har, den kan skape misunnelse blant andre jenter. Selv ser jeg i hvert fall at hun er en god jente på utsiden, mener hun.

31 år gamle Fjalestad har invitert flere av årets «Farmen»-deltagere til grillfest på hjemstedet kommende helg. Blant dem er blant andre Karin, Silje og Linn Hege. Karin kunne derimot dessverre ikke komme.

- Hvordan tok du og Karin opp kontakten igjen etter dramatikken der de sendte henne hjem fra Tranøya?

- Jeg sendte henne et par sms'er og har hatt kontakt med henne på Facebook og slike ting. Og så fikk jeg en god klem av henne på «Gullruten» da. Det er bare gode følelser som sitter igjen, og jeg tror absolutt at hun tenker det samme, sier den tidligere «Farmen»-deltageren, som ikke er langsur, i hvert fall ikke i dette tilfellet.

- Nå er det på tide å få på seg brillene, og se at vi var forskjellige personligheter på «Farmen». Enkelte ting som skjedde der var utilgivelig, mens andre ting er tilgivelig, sier hun - noe hemmelighetsfullt - til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook! 

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Får pikante MMS av lettkledde jenter


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer