Victoria Beckham:

Ble veid på direktesendt TV

Victoria Beckham går i strupen på talkshow-vert etter den ubehagelige opplevelsen på 90-tallet.

RASER: Victoria Beckham, kjent som «Posh Spice», reagerer på den ubehagelige situasjonen hun ble satt i da han besøkte talkshowet «TFI Friday». Reporter: Bjørge Dahle Johansen. Video: AP / «TFI Friday» Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere «Spice Girls»-sangeren og motemogulen Victoria Beckham (48) er kjent for å ha lagt mye fokus på kropp og vekt, og hun er heller ikke fremmed for ekstreme dietter.

Det betyr ikke at alt fokuset internasjonal presse har hatt på hennes utseende og figur har vært lett.

I et kommende intervju med australske Vogue, åpner «Posh-Spice» seg nå opp hvordan det føltes da talkshow-vert Chris Evans veide henne på direktesendt TV i 1999.

Ble bedt om å veie seg

Firebarnsmoren dukket opp på Evans talkshow «TFI Friday» tilbake i 1999, bare åtte uker etter at hun ønsket sitt første barn Brooklyn (23) velkommen til verden, med ektemannen David Beckham (47).

Under intervjuet sa Evans at mange jenter lurte på hvordan hun kom seg tilbake til formen etter fødselen, før han spurte om vekta hennes var tilbake til normalen.

Da Beckham sa at den var det, ville talkshow-verten ha det bekreftet. Så han fikk henne til å tråkke opp på en vekt på direktesendt TV og sa:

«Ikke dårlig i det hele tatt det her, er det?»

Før intervjuet hadde firebarnsmoren nettopp hatt Brooklyn, og gått ned mye i vekt etterpå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer