Victoria Beckham:

Ble veid på direktesendt TV

Victoria Beckham går i strupen på talkshow-vert etter den ubehagelige opplevelsen på 90-tallet.

RASER: Victoria Beckham, kjent som «Posh Spice», reagerer på den ubehagelige situasjonen hun ble satt i da han besøkte talkshowet «TFI Friday». Reporter: Bjørge Dahle Johansen. Video: AP / «TFI Friday» Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere «Spice Girls»-sangeren og motemogulen Victoria Beckham (48) er kjent for å ha lagt mye fokus på kropp og vekt, og hun er heller ikke fremmed for ekstreme dietter.

Det betyr ikke at alt fokuset internasjonal presse har hatt på hennes utseende og figur har vært lett.

I et kommende intervju med australske Vogue, åpner «Posh-Spice» seg nå opp hvordan det føltes da talkshow-vert Chris Evans veide henne på direktesendt TV i 1999.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victo Vis mer

Ble bedt om å veie seg

Firebarnsmoren dukket opp på Evans talkshow «TFI Friday» tilbake i 1999, bare åtte uker etter at hun ønsket sitt første barn Brooklyn (23) velkommen til verden, med ektemannen David Beckham (47).

Under intervjuet sa Evans at mange jenter lurte på hvordan hun kom seg tilbake til formen etter fødselen, før han spurte om vekta hennes var tilbake til normalen.

Da Beckham sa at den var det, ville talkshow-verten ha det bekreftet. Så han fikk henne til å tråkke opp på en vekt på direktesendt TV og sa:

«Ikke dårlig i det hele tatt det her, er det?»

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Før intervjuet hadde firebarnsmoren nettopp hatt Brooklyn, og gått ned mye i vekt etterpå.

- Det skjedde med moren min etter hennes graviditeter også. Det betyr ikke at du har en spiseforstyrrelse. Og han fikk meg til å stå på vekten for å bli veid. Kan du tenke deg å gjøre noe sånt i dag?

Videre i intervjuet snakket 48-åringen om hvordan media på et tidspunkt var besatt av kroppsformen hennes.

- Jeg har blitt kalt "Porky Posh" og "Skeletal Posh". Etter at jeg fødte Brooklyn var det et bilde som pekte til enhver del av kroppen min hvor jeg måtte fokusere på å gå ned i vekt.

Men kroppsfokuset går begge veier.

SURREALISTISK: Kjersti Buaas lærte David Beckham å stå på splitboard. Video: Rødt Kort. Vis mer

Fikk kroppskritikk

Motemogulen høstet nylig mye kritikk etter noen kommentarer hun kom med i forbindelse med sin nye kleskolleksjon.

- Det er ikke lenger moderne å ville være skikkelig slank. Jeg tror at kvinner i dag ønsker å være sunne og formfulle. De vil ha pupper og rumpe. Jo mer formfull du er, jo bedre ser kjolene mine ut på deg, sa hun den gangen.

Det fikk blant annet TV-personligheten Piers Morgan til å reagere.

- I mange år har hun bevisst brukt skjelett, magre, hule, juksemodeller for å fremme moten hennes, som jeg jevnlig kritiserte som en fryktelig farlig inspirasjon for millioner av unge jenter som følger henne på sosiale medier, sa han i sekvensen under en sending av sitt eget TV-program «Uncensored».

Videre fortalte han at han tror den plutselige kroppspositivismen skyldes at det går dårlig med motemerket hennes.

LES OGSÅ: - Man føler seg ganske alene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer