Komiker om prins Harry:

Ble «utstøtt» av Harry etter dette

Det er ikke alt som er greit å si foran en prins. Det har komiker Jack Whitehall fått erfare.

ADGANG FORBUDT: Den britiske komikeren Jack Whitehall slo av en spøk foran prins Harry under kongelig varité i 2015. Det skal ha fått konsekvenser. Foto: REX/Shutterstock/NTB
ADGANG FORBUDT: Den britiske komikeren Jack Whitehall slo av en spøk foran prins Harry under kongelig varité i 2015. Det skal ha fått konsekvenser. Foto: REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den britiske kongefamilien er ikke fremmed for stand up og en god latter. Flere medlemmer av kongefamilien pleier hvert år å være til stede under kongelig varieté - også kjent som Royal Variety Performance - i London.

Arrangementet har i en årrekke samlet inn penger til kongelige veldedighetsfond.

Alt fra komikere til musikere underholder på det som er en TV-sendt forestilling, og stjerner som Ed Sheeran (31) og Elton John (75) har tidligere hatt æren av å underholde de kongelige oppmøtte.

En annen som har stått på scenen er den britiske komikeren Jack Whitehall (33). Han leverte vitser på løpende bånd i 2015, men det gikk ikke helt etter planen.

Utfryst fra prinsen

Ifølge den britiske avisen Mirror er Whitehall en tidligere kjenning av prins Harry (37). Stemningen var tilsynelatende god da de to møttes under den kongelige varieté i 2015.

I ettertid skal prinsen ha vendt komikeren en kald skulder.

Det fortalte Whitehall selv under promoturneen til sin nyeste bok «How to Survive Family Holidays», som han er på sammen med sine foreldre. Det var da faren begynte å snakke om hertuginne Meghans (40) bok «The bench», at prinsen ble tema.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer