Jamie Lynn Spears datter Maddie:

Ble utskrevet fra sykehuset

- Det er virkelig et mirakel, sier Britney Spears.

VITNE TIL KRASJET: Jamie Lynn Spears var vitne til at hennes åtte år gamle datter, Maddie Aldridge krasjet med en ATV og falt i vannet. Dette bildet er fra en tidligere anledning. FOTO: NTB Scanpix

VITNE TIL KRASJET: Jamie Lynn Spears var vitne til at hennes åtte år gamle datter, Maddie Aldridge krasjet med en ATV og falt i vannet. Dette bildet er fra en tidligere anledning. FOTO: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Sist helg ble niesen til Britney Spears brakt til sykehuset etter en stygg ulykke med en ATV (et firehjulsdrevet motorkjøretøy red.anm.).

‪Need all the wishes and prayers for my niece 💜‬

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Maddie Aldridge (8), datteren til Jamie Lynn Spears (25), mistet kontroll over kjøretøyet og havnet i en dam og ble liggende under vann i flere minutter. Da hjelpemannskapet kom til stedet var hun bevisstløs.

Åtte-åringen ble fraktet til sykehus i helikopter og tirsdag ble tilstanden beskrevet som kritisk, men stabil, ifølge People.com.

Fredag kveld (norsk tid) er den vesle piken endelig på bedringens vei.

Hun er nå skrevet ut fra sykehuset og på vei hjem igjen i helikopter sammen med familien sin.

Dette avslører Jamie Lynns ektemann, Jamie Watson, på Instagram.

- Tusen takk til de fantastiske legene og det medisinske teamet på barnesykehuset i New Orleans. Nå er vi på vei hjem med vår lille jente som stadig blir bedre, skriver han i posten sammen med et bilde fra helikopteret hvor vi ser en smilende Maddie.

- Fremfor alt er vi så takknemlige for hver eneste bønn fordi vi vet at det var dette som gjorde all forskjell. Tusen takk igjen til alle sammen. Vi er virkelig velsignet, fortsetter han.

Jamie Lynn og ektemannen, som er stefar til Maddie, var bare 100 meter unna da datteren krasjet med kjøretøyet, som skal ha vært en bursdagsgave til henne i fjor.

- I løpet av noen sekunder løp moren, stefaren og andre familiemedlemmer bort til dammen for å redde Maddie, men åtteåringen var fastspent til ATV-en. To minutter senere kom ambulansepersonellet til stedet for å redde Maddie ut av kjøretøyet, fortalte politiet tidligere denne uken.

Også Britney Spears uttrykker sin glede og lettelse over niesens utskrivelse fra sykehuset.

- Jeg er så takknemlig over at Maddie fikk dra hjem i dag. Det er virkelig et mirakel. Bønnene våre ble hørt og besvart! Tusen takk for all kjærlighet og støtte denne uken. Familien min setter mye mer pris på det enn dere forstår

Ung mor

Jamie Lynn var bare 16 år da hun ble gravid i 2007, noe hun åpnet seg om i TLC-dokumentaren «When the Lights Go Out» i fjor.

- Jeg ser tilbake på det nå og tenker: Jeg var jo bare et barn.

Britneys lillesøster prøvde imidlertid fort å snu fokuset hun fikk i media mot karrieren hennes i stedet. Den tidligere skuespilleren valgte å satse på countrymusikk, og for tre år siden ga hun ut EP-en «The Journey».

I slutten av januar tvitret hun om sin nyeste låt Sleepover.

I fjor ble hun intervjuet av magasinet PEOPLE om sin datter Maddie, og til tross for at karrieren står høyt på prioriteringslista hennes, kommer Maddie alltid først.

- Jeg føler Maddie ble oppdratt i et hjem med så mye ærlighet og kjærlighet. Hun er en veldig glad liten jente, og det er ikke noe mer en foreldre kan ønske seg av sitt barn, sa Spears til magasinet.

LES OGSÅ: - Lady Gaga dater agenten sin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer