- Ble utsatt for blind vold

Tre menn påførte rockestjernen skader i ryggen.

ANGREPET: Deryck ble angrepet av tre menn i en bar i Japan. Det endte med ryggskader. Foto: Stella Pictures
ANGREPET: Deryck ble angrepet av tre menn i en bar i Japan. Det endte med ryggskader. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Ikke alt gikk på skinner da bandet Sum 41, med vokalist Deryck Whibley i spissen, nylig gjestet Japan.

Whibley, som tidligere var sammen med Avril Lavigne, ble ifølge People.com utsatt for blind vold i en bar. Stjernen skal ha blitt angrepet av tre menn og fraktet til sykehus.

«Det er veldig uheldig, men Deryck Whibley er fortsatt på sykehus. Han ble angrepet i går kveld i Japan. Vi venter på resultatene og håper på det beste. Takk for støtten», skrev bandet i etterkant av episoden på sin Facebook-side.

EOnline.com skriver at bandet var i Japan for å spille den store Summer Sonic Rock-festivalen, og at det gikk virkelig ille for vokalisten da han gjestet baren. Politiet etterforsker nå hendelsen.

Senere fikk frontmannen vite at angrepet hadde påført ham skader i ryggen.

«Etter en MR-scan, ser det ut som om en av skivene i ryggen til Deryck har forflyttet på seg. Legene har frarådet ham å spille kveldens show, men vi kommer likevel til å gjøre det».

Tidligere denne uken ble det klart at ryggskadene tvinger Sum 41 til å avlyse sine turnéplaner etter Japan-turen. Etter planen skulle bandet ha stått på scenen under den årlige punkfestivalen «Warped Tour», men det ble det ingenting av.

«Vel vitende om at de ikke er i stand til å levere deres signaturshow med høy energi, har Sum 41 tatt den vanskelige avgjørelsen om å ta en pause mens Deryck begynner rehabilitering for ryggskadene», het det i en pressemelding.

Tidligere denne sommeren måtte bandet avlyse flere opptredener etter at Whilbley fikk bronkitt.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun dumpet ham