Ble utsatt for blind vold

- De banket meg opp, sparket og slo sier Frank Kjosås.

NRK-SUKSESS: Kjosås spiller rollen som Fred i den populære NRK-serien Halvbroren. Her er han sammen med Oskar Sandven Lundevold, som spiller rollen som unge Barnum. Foto: NRK
NRK-SUKSESS: Kjosås spiller rollen som Fred i den populære NRK-serien Halvbroren. Her er han sammen med Oskar Sandven Lundevold, som spiller rollen som unge Barnum. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Halvbroren»-skuespilleren Frank Kjosås (31) spiller rollen som Fred i den populære NRK-serien.

Men det er ikke bare på skjermen Fran har opplevd dramatiske situasjoner. Privat var han gjennom et smertehelvete da han var 18 år gammel.

- Jeg var russ og ute på byen i Bergen. Jeg drakk ikke siden jeg var den «heldige» som måtte kjøre. Da jeg gikk hjemover på kvelden kom det plutselig to gutter ut fra intet, sier han til VG.

Kjosås forteller at han fikk indre blødninger etter angrepet.

- De banket meg opp, sparket og slo. Jeg slepte meg til legevakten. Hadde masse blåmerker og indre blødninger. Etter adrenalinet forlot kroppet hadde jeg helt forferdelig vondt, sier han.

Skuespilleren anmeldte det hele til politiet, men gjerningsmennene ble aldri pågrepet.

«Halvbroren» sendes søndager klokken 20.55 på NRK1. Se vår store TV-guide her!

LES OGSÅ: Jobber med kona - og eksdama
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer