James Corden

Ble utestengt - måtte beklage

Eieren av den kjente restauranten Balthazar er ikke nådig etter å ha hatt komikeren på besøk.

FÅR KJEFT: Eieren av en kjent New York-restaurant svartelistet komikeren James Corden. Da måtte komikeren be om unnskyldning. Foto: REUTERS/Andrew Kelly
FÅR KJEFT: Eieren av en kjent New York-restaurant svartelistet komikeren James Corden. Da måtte komikeren be om unnskyldning. Foto: REUTERS/Andrew Kelly Vis mer
Publisert

Keith McNally er selv en svært kjent restauratør i New York. I et innlegg på Instagram tar han et kraftig oppgjør med den britiske komikeren James Corden (44), som leder The Late Late Show på CBS.

- James Corden er en svært talentfull komiker, men en liten dust av en mann. Og den mest mishandlende kunden overfor mine kelnere på Balthazar siden restauranten åpnet for 25 år siden, skriver McNally forteller at det ikke er ofte han stenger folk ute fra serveringsstedene sine, men at han nå har svartelistet Corden.

KOK: Etter at en bruker på Twitter lastet opp denne filmen fra innspilling av «Carpool Karaoke» med programleder James Corden og Justin Bieber, har det kokt på nettet. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

To eksempler

Han nevner videre to eksempler på hvordan han mener Corden har opptrådt. McNally hevder også at Corden opptrådte på lignende vis for noen år siden da han besøkte en annen restaurant McNally eide, Cafe Luxembourg.

Det første eksempelet skal stamme fra et besøk fra Corden til Balthazar i juni. Etter at Corden hadde spist hovedretten sin, skal han ha fortalt den daglige lederen om et hår i maten. Den daglige lederen «G» skal ha forsøkt å unnskylde hendelsen.

- Corden var ekstremt stygg med G og sa «Gi oss en ny runde med drikke øyeblikkelig. Og gi oss også de andre drikkene våre frem til nå gratis. Slik unngår du at jeg skriver stygge anmeldelser på Yelp eller noe sånt», skriver McNally.

EMOSJONELL: Talkshow-verten James Corden bryter i tårer etter en samtale med sin kollega Reggie Watts, i kjølevannet av George Floyds dødsfall. Video: Rød Løper/The Late Late Show With James Corden Vis mer

Eggehvite i omeletten

Den andre hendelsen, som nå har fått Corden utestengt fra den populære restauranten skjedde under en brunsj 9. oktober. Corden skal ha spist måltidet sammen med ektefellen. Hun bestilte en eggeplomme-omelett. Kort tid etter at de fikk maten, vinket Corden over servitøren deres og fortalte at de hadde funnet litt eggehvite blandet med eggeplommene. Servitøren beklaget og fikk kjøkkenet til å lage en ny rett. Dessverre ble retten denne gangen servert med poteter og ikke salat, som Cordens kone hadde bestilt.

- Da begynte James Corden å skrike som en gal til servitøren: «Du kan ikke jobben din! Du kan ikke jobben din! Kanskje jeg skulle gå inn på kjøkkenet å lage omeletten selv!», ifølge McNally.

Omtrent seks timer etter McNally publiserte Instagram-innlegget, og etter denne saken ble publisert, postet han imidlertid et nytt. Der forklarer han at Corden hadde fått med seg kritikken, ringt ham og bedt om unnskyldning.

«Etter å ha gjort flere dumme ting enn folk flest, er jeg sterkt for å få en ny sjanse. (...) Alle som er storsinnet nok til å be om unnskyldning til en som meg (og mine ansatte) fortjener ikke å bli utestengt fra noe sted. Spesielt Balthazar. Så kom tilbake Jimmy Corden.. Alt er tilgitt», skriver restauranteieren i det nye innlegget.

I april kunngjorde Corden, som blant annet er blitt kjent for sine innslag med «carpool karaoke» at han slutter som talkshow-vert neste år etter å ha hatt jobben siden 2015.

LES OGSÅ: Falt for 19 år eldre mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer