Kendall Jenner:

Ble utelatt fra morens varme hilsen

- Jeg elsker deg også, mamma.

BLE HUN GLEMT?: Da Kris Jenner (t.v.) markerte den amerikanske morsdagen i går, hyllet hun alle døtrene sine - med unntak av Kendall Jenner (i oransje). Her er Corey Gamble, Kris Jenner, Kim Kardashian West, Kanye West, Kendall Jenner, Kylie Jenner og Travis Scott på MET-gallaen forrige uke. Foto: NTB scanpix
BLE HUN GLEMT?: Da Kris Jenner (t.v.) markerte den amerikanske morsdagen i går, hyllet hun alle døtrene sine - med unntak av Kendall Jenner (i oransje). Her er Corey Gamble, Kris Jenner, Kim Kardashian West, Kanye West, Kendall Jenner, Kylie Jenner og Travis Scott på MET-gallaen forrige uke. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Søndag 12. mai markerte en rekke store stjerner morsdagen, ettersom dette er datoen for årets morsdag i flere land, deriblant USA.

På Instagram flommet det over av varme og rørende innlegg, der kjendisene hyllet sine egne mødre, døtre, bestemødre eller morsrollen generelt.

Blant dem som feiret morsdagen i helgen, finner man en av de mest berømte «kjendismødrene» - nemlig Kris Jenner (63).

Sammen med døtrene Kourtney (40), Kim (38), Khloé (34), Kendall (23) og Kylie (21) har hun de 10-12 siste årene skapt et reality-fenomen - og en pengemaskin av dimensjoner - med «Keeping Up with the Kardashians» som drivkraft.

Utelot én av døtrene

Familien er kjent for å hylle hverandre i sosiale medier på ulike merkedager, og den amerikanske morsdagen var intet unntak. Kris Jenner omtalte både sin egen mor, Mary Jo Shannon (84), samt fire av døtrene sine i varme ordelag i et Instagram-innlegg.

Imidlertid var det ikke alle i Kardashian/ Jenner-klanen som fikk litt kjærlig oppmerksomhet på morsdagen. Flere medier påpeker at Kendall Jenner ikke ble nevnt med ett ord i morens koselige innlegg.

Deriblant UsWeekly omtaler Kendalls fravær fra morens hilsen, som lyder slik:

«Gratulerer med morsdagen til alle de vakre mødrene der ute, og til kvinnene som er mentorer og morsfigurer for noen spesielle. Til min fantastiske mor MJ, jeg elsker deg høyere enn du noen gang vil kunne vite. Takk for at du oppdro meg til å bli sterk og uavhengig, og for at du elsker meg slik du gjør», begynner Kris Jenner, før hun avslutter:

«Til mine vakre døtre som er mødre, jeg er så stolt av dere og de mødrene dere er blitt. Barnebarna mine er så velsignet at Gud valgte DERE til å bli mødrene deres. Jeg elsker dere, dere er hjertet mitt».

I innlegget har 63-åringen dessuten tagget døtrene Kourtney, Kim, Khloé og Kylie, som alle er blitt mødre selv, samt delt bilder av dem og barna deres. Det eneste nurket som ikke er avbildet, er Kim og Kanye Wests (41) nyfødte sønn, som kom til verden forrige uke.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Spark fra datteren?

Kendall Jenner har ikke latt morens «forglemmelse» gå ubemerket hen, og supermodellen har lagt igjen en spøkefull - eller kanskje noe syrlig - kommentar under Kris' Instagram-innlegg:

- Jeg elsker deg også, mamma, påpeker hun.

I skrivende stund har Kendalls kommentar fått over 40 000 likerklikk, og mottatt om lag 1300 svar fra andre brukere.

SVARTE: Kendall Jenner svarte morens «forglemmelse» på morsdagen med kjærlighet - og humor. Foto: Skjermdump fra Instagram
SVARTE: Kendall Jenner svarte morens «forglemmelse» på morsdagen med kjærlighet - og humor. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Hvorvidt Kendall faktisk er fornærmet på moren eller ikke, er litt vanskelig å svare på. Kris har jo valgt å fremheve nettopp andre mødre i innlegget sitt, og dette er en kategori Kendall foreløpig faller utenfor.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

På den annen side har verdensberømte kjendiser som Heidi Klum (45) og Chrissy Teigen (33) valgt å hylle alle barna sine på morsdagen - selv om de langt ifra er blitt mødre selv.

«Det beste jeg noen gang har laget er barna mine. Takk for at dere gjorde meg til en mamma og forandret livet mitt for alltid» skriver Chrissy på Instagram, myntet på datteren Luna (3) og sønnen Miles (11 md.), som hun har med ektemannen John Legend (40).

Firebarnsmoren Heidi Klum har på sin side delt en gammel videosnutt på Instagram, der hun ammer eldstedatteren Helene (15), kalt Leni, da hun var nyfødt.

«... og det var slik alt startet for meg som mor. Dag én med lille Leni. Jeg føler meg sååå velsignet med fire fantastiske barn, Leni, Henry, Johan og Lou. TAKK», skriver hun til videosnutten.

OVERRASKELSE: Kris Jenner gjestet Ellen Degeneres. Det hun ikke visste var at talkshow-dronningen hadde planlagt to store overraskelser - med hjelp fra Kris sin datter Kourtney Kardashian. Vis mer

Det kan også nevnes at heller ikke Kris Jenners eneste sønn, Rob Kardashian (32), er nevnt i morens koselige Instagram-innlegg.

Rob har trukket seg kraftig tilbake fra rampelyset de siste årene, men fikk datteren Dream (2) med sin tidligere forlovede Blac Chyna (31) i 2016. Heller ikke lille Dream er avbildet blant Kris Jenners øvrige barnebarn i Instagram-innlegget.

LES OGSÅ: Raser over Robs ville pengeforbruk på eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer