BLE HOLDT FAST: - Så fort jeg så den andre mannen, kastet begge to seg over meg. De holdt meg fast og slo meg. George fiket, slo og kalte meg en "jævla hore", fortalte norske Audun Carlsen i retten tidligere denne uka.  Foto: All Over Press
BLE HOLDT FAST: - Så fort jeg så den andre mannen, kastet begge to seg over meg. De holdt meg fast og slo meg. George fiket, slo og kalte meg en "jævla hore", fortalte norske Audun Carlsen i retten tidligere denne uka. Foto: All Over PressVis mer

- Ble tvunget til oralsex

... men Boy George hevder at nordmannen selv ville lenkes fast.

SEHER.NO: Mandag begynte rettsaken mot Boy George (47) i Snaresbrook Crown Court i London. George er tiltalt for sexmisbruk og mishandling av Vennesla-mannen Audun Carlsen (29) i april i fjor.

Anklagen lyder på at Boy George skal ha lenket fast Carlsen og misbrukt ham etter at han gikk med på å besøke artisten for å posere på nakenbilder for ham. Under saken har juryen sett på flere bilder fra shooten, og ifølge 47-åringens forsvarer, valgte Audun Carlsen selv å iføre seg lenkene rundt halsen og på håndleddene.

På bildene av den halvnakne nordmannen, skal man angivelig også kunne se at de sitter løst...

Audun Carlsen selv hevder at han tok dem på for å skyte bildene, men at Boy George strammet noe voldsomt til etterpå - mens han misbrukte ham.

I retten har det også kommet fram at de to møttes på datingsiden Gaydar, der Carlsen sa ja til å komme hjem til artisten for å ta noen bilder. Det var etter dette at mishandlingen skal ha begynt, før det til slutt lyktes 29-åringen å unnslippe kun iført boksershorts.

Den HIV-smittede Vennresla-mannen forklarte videre at Boy George utførte oralsex på ham, til tross for at han ikke ville. Samtidig hevder han at avtalen utelukkende handlet om å ta bilder - og altså ingen sex.

- Så fort jeg så den andre mannen, kastet begge to seg over meg. De holdt meg fast og slo meg. George fiket, slo og kalte meg en "jævla hore", fortalte Carlsen i retten tidligere denne uka.

Boy George er kjent som frontfigur i et av 80-tallets desidert største, britiske band, "Culture Club".

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Tjoret fast norske Audun