OPPLAGT: Det var en oppglødd Susan Boyle som landet i hovedstaden foran Britain's Got Talent-turneen. Etter tre konserter sa det stopp. Foto: All Over Press
OPPLAGT: Det var en oppglødd Susan Boyle som landet i hovedstaden foran Britain's Got Talent-turneen. Etter tre konserter sa det stopp. Foto: All Over PressVis mer

Ble tvunget til å trekke seg

Etter tre konserter sa det stopp.

SEHER.NO: I går ble det kjent at verdenssensasjonen Susan Boyle (48) ikke kom til å opptre i Manchester.

Britain Got Talent-turneen er i gang, og den skotske sølvmedaljevinneren hadde stått på scenen i tre konserter på to dager, men ble tvunget til å skuffe fansen i Manchester.

Det skal ha vært leger som befalte henne å hvile ut.

Det er fortsatt usikkert om hun kommer til å være frisk nok til å synge i Glasgow i kveld, men arrangørene håper hun kommer til å stå på scenen i Edinburgh i morgen, skriver det britiske underholdningsnettstedet Mail Online.

For bare to uker siden sjekket sangeren inn på en privatklinikk etter et sammenbrudd i kjølvannet av "Talent"-finalen. Familiemedlemmer fortalte at hun hadde problemer med å takle det enorme presset og den store interessen rundt hennes person etter at hun ble et navn på alles lepper i forbindelse med sin "Talent"-deltagelse.

Det hevdes også at Susan er svært attraktiv for tiden og kan hale i land nærmere en million kroner for en 12-minutters opptreden.

48-åringen mottok stående applaus etter sin andre opptreden på turneen forrige uke. Hun skal ha snublet litt i teksten da hun sang "Memory" fra musikalen Cats, men hun kom seg fra opptreden med æren i behold.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Føler seg helt på toppen