Ble tvunget til å spørre om trekant

Selv hevder Espen Eckbo at han ikke hørte spørsmålet. Se den pinlige videoen øverst!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Espen Eckbo har vært igjennom mye i sin lange karriere som komiker, men da han i TVNorge-programmet «Klovn til kaffen» skulle bli fjernstyrt av de andre deltagerne, ble han tydelig flau.

Etter å ha fått beskjed om å gå bort til to fremmede unge kvinner, får Espen via sin skjulte plugg i øre flere frekke utfordringer fra komikerkollegene Linn Skåber, Odd-Magnus Williamson, Knut Lystad, Hege Schøyen og Steinjo Grieg Halvorsen.

- Det er klart det var litt pinlig å tusle rundt på Grünerløkka og sjekke opp damer, men interessant nok syntes jeg ikke det var så vondt som man skulle tro. Det å bli styrt av Linn og vite at hun hadde ansvaret for det jeg sa og gjorde, ga en frihetsfølelse.  Jeg tenkte at det må være sånn psykotiske folk har det når de hører stemmer, sier han til Seoghør.no.

I programmet ber Linn ham spørre de to kvinnene hva som skal til for at de vil gå til sengs sammen med ham begge to - men i motsetning til hva de andre trodde feiget ikke Eckbo ut - han hørte rett og slett ikke spørsmålet, hevder han:

- De andre tror jeg feiget ut og ikke turte å spørre to jenter om de ville bli med på trekant, men det var faktisk bare dårlig mobildekning da Linn ba meg om det. Det hadde jeg gjort glatt.

UTFORDRER HVERANDRE: Steinjo, Espen Eckbo, Linn Skåber, Hege Schøyen og Odd-Magnus Williamson møter hverandre flere ganger i TVNorges program «Klovn til kaffen». Foto: TVNorge
UTFORDRER HVERANDRE: Steinjo, Espen Eckbo, Linn Skåber, Hege Schøyen og Odd-Magnus Williamson møter hverandre flere ganger i TVNorges program «Klovn til kaffen». Foto: TVNorge Vis mer

Utfordringen kommer en uke etter at Espen fikk de andre komikerne til å prøve seg på «Michael Jackson»-dans.

Senere på kvelden måtte Linn Skåber prøve seg i rollen som Espens populære rollefigur Asbjørn Brekke.

Det har hun tidligere avslørt til Seoghør.no var langt utenfor hennes komfortsone.

- Alle tror du er så hyggelig med det skjegget og håret der, men der tar de feil. Det er det jævligste jeg har vært med på. Da jeg gikk hjem etterpå fortalte jeg barnevakten min hva jeg hadde vært med på. Da fortalte jeg at det var det tøffeste jeg har gjort i hele min karriere, sa hun humoristisk.

Men til tross for pinlige spørsmål, forteller Ecbo til Seoghør.no at han koste seg under Linn Skåbers kommando:

- Alt i alt var Linns dag en personlig opptur for min del. I løgndetektoren kom det frem smigrende ting, og jeg fikk spille en teaterscene med henne. Hun er et fantastisk menneske, en sånn med potensiale til å bli begravet på statens regning.

Hvordan det går med Espen kan du se i «Klovn til kaffen» på TVNorge søndag kl 21.30.

LES OGSÅ: - Trodde det skulle være hyggelig hos deg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer