Ble tvunget til å slanke vekk 16 kilo

Sjefene mente Hollywood-stjernen Jason Segel var for feit til å spille Emily Blunts ektemann.

STOR FORSKJELL: Det er lett å se forskjell på Jason Segel før og etter hans store slankekur. Foto: Stella
STOR FORSKJELL: Det er lett å se forskjell på Jason Segel før og etter hans store slankekur. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Jason Segel (32) - kjent fra blant annet TV-serien «How I Met Your Mother» og filmen «Forgetting Sarah Marshall» - er for tiden aktuell i den romantiske komedien
«The Five-Year Engagement».

Men til tross for at han selv har skrevet manuset til filmen, fikk Segel klar beskjed om å slanke seg dersom han ville spille den mannlige hovedrollen.

Segels sjefer mente nemlig det ikke var troverdig at en kvinne så pen som den kvinnelige hovedrolleinnehaveren Emily Blunt (29) ville velge seg en mann med så kraftig kropp!

- Stuidosjefen sa at det måtte virke sannsynlig at Emily Blunt ville ha meg som ektemann. Det syntes jeg hørtes lurt ut, så jeg slanket meg, sa han under et besøk i TV-programmet «The Late Show With David Letterman».

Totalt slanket Segel vekk 16 kilo, før sjefene var fornøyde.

Skuespilleren - som den siste tiden har vært koblet til «My Week With Marilyn»-stjernen Michelle Williams på privatfronten - spøker imidlertid med at han tok revansje ved å skrive inn en rekke kjærlighetsscener i manuset til filmen.

- Jeg skrev inn alle disse intime scenene, og hun må møte opp og bli med på dem, fordi vi betaler henne og det er jobben hans, sa han med et smil til Dave Letterman.


Under et tidligere besøk i det samme TV-program har han imidlertid hevdet det var en annen grunn til det store vekt-tapet.

Da sa Segel at han at bestemte seg for å gjøre noe med vekta, etter at hans assistent fant ham neddynget i innpakningspapir for gatekjøkkenmat på hotellrommet.

- Det der er min gamle mage, fortalte Segel leende da han besøkte David Lettermans «Late Show» i juni.

«The Five-Year Engagement» har norsk premiere 13. juli.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ba Hollywood-stjernen på date via YouTube

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer