SVEISEN: Jennifer Aniston ble nødt til å klippe sine lange lokker etter flere mislykkede behandlinger med den såkalte brazilian blowout-metoden. Her er hun på vei inn til et spa i Beverly Hills denne helgen. Legg også merke til den nye piercingen Jennifer har fått øverst på venstre øre. Foto: FameFlynet
SVEISEN: Jennifer Aniston ble nødt til å klippe sine lange lokker etter flere mislykkede behandlinger med den såkalte brazilian blowout-metoden. Her er hun på vei inn til et spa i Beverly Hills denne helgen. Legg også merke til den nye piercingen Jennifer har fått øverst på venstre øre. Foto: FameFlynetVis mer

Ble tvunget til å klippe håret etter frisørtabbe

Nå er «Rachel-sveisen» borte.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Jennifer Anison (44) ble verdensberømt for sin rolle som Rachel Green i TV-serien «Friends» - og for det som etter hvert er blitt kjent som «Rachel-sveisen».

INSPIRASJON: Jennifer Anison har latt seg inspirere av amerikanske Vogues Lawren Howell. Foto: WireImage/Getty Images/All Over Press
INSPIRASJON: Jennifer Anison har latt seg inspirere av amerikanske Vogues Lawren Howell. Foto: WireImage/Getty Images/All Over Press Vis mer

Etter TV-seriens slutt i 2004 har Anison valgt å beholde den ikoniske frisyren, med rette lange lokker, også på privaten.

Men etter å ha gjennomført en del mislykkede forsøk med «brazilian blowout» - som er en måte å rette ut håret på ved hjelp av sterke kjemikalier - bestemte 44-åringens frisør, Chris McMillian, at noe måtte gjøres.

- Jeg tok det som kalles en «brazilian blowout», men håret responderte ikke spesielt godt på det. Med én gang jeg klippet meg ønsket jeg mitt lange hår tilbake, men jeg prøver veldig hardt å like denne boben, fortalte hun nylig til britiske Elle.

Sammen med frisøren, som hun har beholdt helt siden de møttes på sett under innspillingen av «Friends» på 90-tallet, kom hun fram til en sveis inspirert av den amerikanske Vogue-skribenten Lawren Howell (36).

- Jeg sendte over et bilde av Lawren som jeg hadde sett på TV, og så sa han: «Jeg klipper det sånn!» Og så gjorde han det. Selv om min sveis ble mye kortere enn hennes. Men hun er inspirasjonen, har hun fortalt til Vogue, ifølge HuffingtonPost.

Etter at frisør og stylist Chris McMillian hadde klippet ny frisyre på Jennifer Anison postet han dette bildet på Instagram:

Det er ikke bare Jennifer Aniston som denne høsten har latt seg freshe opp med en ny - og kort - frisyre. «Baywatch»-skuespiller Pamela Anderson (46) lot nylig de lange blonde lokkene falle, til fordel for en guttekort hårsveis.

Det samme har også «Hunger Games»-stjernen Jennifer Lawrence (23) gjort.

LES OGSÅ: Jennifer Aniston spiste det samme hver dag i ti år