Ble tvunget til å juble for Robinson-vinneren

- Mange var nok bitre over at de ikke vant selv.

LITE JUBEL: Slik så det ut da Lillan Ramøy ble graulert med Robinson-seieren av de andre deltagerne. Men den første jubelen var så laber, at produsentene måtte ta opp scenen flere ganger før de ble fornøyde. Foto: TV3
LITE JUBEL: Slik så det ut da Lillan Ramøy ble graulert med Robinson-seieren av de andre deltagerne. Men den første jubelen var så laber, at produsentene måtte ta opp scenen flere ganger før de ble fornøyde. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lillan Ramøy (43) overrasket både seg selv og de andre deltagerne med å gå helt til topps i årets utgave av «Robinsonekspedisjonen». Det avgjørende øyrådet ble en jevn affære, hvor kun en stemme skilte Lillan fra finalemotstander Cathrine Moen.

- Før finalen trode jeg kanskje det var 55 prosent sjanse for at Cathrine ville vinne, fordi jeg trodde Nicolas (Perle, red.anm) ville stemme på henne. Da jeg hørte han si navnet mitt, ble jeg veldig overrasket og veldig glad, sier hun til Seher.no.

Tynn jubel
Like fornøyde var ikke alle av de tidligere finalemotstanderne, som kom tilbake til Robinson-øya for å stemme fram årets vinner.

Etter det Seher.no kjenner til, skal reaksjonene etter at Lillan ble utropt til vinner ha vært så lunken, at produsentene måtte gjøre opptaket om igjen flere ganger. Samtidig skal programleder Christer Falck ha bedt dem om å juble mye mer.

- Ingen verdige vinnere

Jon Torstein Bakken (42), som var en av stemmegiverne, bekrefter opptrinnet overfor Seher.no.

- Jeg følte at ingen av de to finalistene var verdige vinnere, noe jeg også ga uttrykk for på TV. Både jeg og flere av de andre mente at ingen av de to har vist seg fram som gode til å overleve. Jeg tror ingen av dem hadde klart seg lenge alene på en øde øy.

- Det kan være derfor det ikke ble noen stor stemning etter at vinneren ble kåret. Folk tenkte nok mest på at det skulle bli godt å komme hjem, sier han til Seher.no.

Trekker på skulderene av kritikken
Ramøy, som ennå ikke har bestemt seg for hva hun skal bruke premien på 300 000 kroner til - trekker på skuldrene av kritikken.

- Selv synes jeg det er veldig gøy at det ble to jenter i finalen. Det viser at «Robinsonekspedisjonen» ikke bare handler om å være fysisk sterk og god i konkurranser. Man må også være smart og kunne fungere godt i en gruppe over en lang periode.

- Jeg er ikke enig i at jeg er dårlig på å overleve på en øy. Jeg var ute og samlet mat hver dag, jeg fisket i flere timer og jeg ga bort klær til andre. Mange av kritikerne var nok mest bitre over at de ikkke vant selv, sier hun til Seher.no.

- Ikke virkelig
Jon Torstein Bakken hevder deltagerne ikke ble overrasket over at de måtte filme vinner-scenen flere ganger.

- Vi har jo lært at reality-TV ikke er spesielt virkelig. Men det var ingen dårlig stemning blant deltagerne etter at filmingen var ferdig. Da hadde vi en felles middag og så fram til den siste delen av denne opplevelsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer