Ble tvunget til å avsløre masseutroskapet

Marks Owens innrømmelser var ikke like frivillige som han hevdet...

UTRO: Torsdag stod Mark Owen frem i The Sun og fortalte at han har vært utro mot kona Emma hele ti ganger i løpet av deres fem år lange forhold. Paret giftet seg i oktober i fjor.  Foto: All Over Press
UTRO: Torsdag stod Mark Owen frem i The Sun og fortalte at han har vært utro mot kona Emma hele ti ganger i løpet av deres fem år lange forhold. Paret giftet seg i oktober i fjor. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Torsdag ble det kjent at Take That-stjernen Mark Owen (38) har vært utro mot skuespillerkona Emma Ferguson (37) hele ti ganger i løpet av deres fem år lange forhold.

I et intervju med The Sun fortalte popstjernen at han ønsket å stå frem om utroskapet for å kunne få en «helt ny begynnelse» både i forhold til seg selv og Emma, som han giftet seg med i oktober i fjor.

Ifølge Owen var ni av de ti affærene one-night-stands i fylla, mens ett av forholdene, som han da hadde til den 24 år gamle regnskapsføreren Neva Hanley, skal ha pågått i alle de fem årene han har vært sammen med kona.

Nå viser det seg imidlertid at stjernens innrømmelser ikke var fullt så frivillige som han skulle ha det til. 

Ifølge Daily Mail ble Owen nemlig tvunget til å fortelle kona sannheten tirsdag kveld, etter at Hanley skal ha truet med å avsløre affæren.

 
Popstjernen skal ha bedt på sine knær om at Emma måtte tilgi han, og fortalte henne alt om affærene, samt at Hanley hadde truet med å selge historien til mediene.

Ifølge venner av paret er det «for tidlig» å si om ekteskapet kan reddes, og både Owen og Ferguson så svært slitne og lei seg ut da de ankom deres hjem i Wandsworth i London torsdag kveld. 
 
- Mark har akkurat sluppet en enorm bombe ned på Emma. Hun har alltid hatt mistanke om at han var utro, men han har alltid benektet det. Hun har en veldig sterk vilje og det er for tidlig å si om hun vil fortsette å være sammen med Mark. Hun vil gjøre det som er riktig for barna og har ikke tatt en avgjørelse enda, sier en kilde. 

Ifølge kilden sov ikke paret sammen onsdag kveld.

- Mark fortalte Emma alt på tirsdag, han hadde en anelse om hva Neva planla å gjøre, og de holdt seg fra hverandre både på dagen og kvelden onsdag. Emma er helt knust, mens Mark føler seg forderdelig. Men dette er noe han har dratt med seg i mange år nå, sier kilden.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Har vært utro ti ganger