Cole Sprouse:

Ble tvunget: - Aldri min lidenskap

Barnestjernene fikk ikke selv ta valget om å bli skuespillere, forteller en av dem.

BERØMTE: Her er skuespiller-brødrene Dylan og Cole Sprouse sammen på scenen under et MTV-arrangement i New York i 2008. Foto: NTB Scanpix.
BERØMTE: Her er skuespiller-brødrene Dylan og Cole Sprouse sammen på scenen under et MTV-arrangement i New York i 2008. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

30 år gamle Cole Sprouse var bare åtte måneder gammel første gang han dukket opp på tv-skjermen for første gang. Siden har han etablert seg som skuespiller.

Sprouse er for mange godt kjent som en duo med tvillingbroren, Dylan Sprouse. Sammen har de blant annet medvirket i «Zack og Codys søte hotelliv».

«OLSENBANDEN JR:» «Olsenbanden jr.» herjet på 2000 tallet, så vi har tatt en prat med Lars Andersen, kanskje bedre kjent som «Benny», for å høre hva han gjør på i dag. Vis mer

Til tross for at skuespilleren har levd et liv i rampelyset, har han holdt svært tett hva gjelder privatlivet. Nå har han derimot bestemt seg for å dele en rekke detaljer med resten av verden.

- Jeg tok aldri valget om å bli kunstner, eller spesifikt skuespiller. Det var egentlig aldri min lidenskap, har han tidligere uttalt, ifølge Insider.

Nå utdyper barnestjernen i podkasten «Call her Daddy».

BARNESTJERNE: Cole Sprouse ble et kjent fjes da han sammen med tvillingbroren medvirket i en rekke tv-produksjoner. Foto: Pa Photos / NTB
BARNESTJERNE: Cole Sprouse ble et kjent fjes da han sammen med tvillingbroren medvirket i en rekke tv-produksjoner. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer

Økonomiske problemer

Her hevder han blant annet at han og tvillingbroren ble tvunget til å bli barnestjerner.

- Mamma var en fantastisk og kunstnerisk dame, men finansielt var hun den mest uansvarlige noensinne, sier han i podkasten.

Økonomien var, ifølge Sprouse, årsaken til at hun satte tvillingene i gang med skuespill allerede da de var åtte måneder gamle.

BARNESTJERNER: Tidlig på 2000-tallet fikk flere barnestjerner sitt gjennombrudd. Nå har alle blitt voksne - kjenner du dem igjen? Musikk: Epidemic Sound. Bilder: NTB / Instagram Vis mer

Sprouse understreker riktignok at selv om han har måttet jobbe seg gjennom dette, angrer han ikke på at han senere valgte å bli skuespiller.

30-åringen hevder at morens økonomiske utfordringer kom av mental helserelaterte problemer, og legger til at tvillingenes far fikk full foreldreomsorg da de ble tenåringer.

- Få brød på bordet

Selv har han gjort seg opp noen tanker om de unge talentene som er på skjermer verden over.

- Jeg tror det er to typer barn som er barneskuespillere. Det er de teatralske barna som velger det, og så er det arbeiderklassebarn som, i vårt tilfelle i hvert fall, begynte med det for å få brød på bordet, sier han i podkasten.

IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: «Hannah Montana» herjet på Disney Channel for over ti år siden, nå er en av stjernene nesten ikke til å kjenne igjen. Video: Se og Hør Vis mer

Selv sier han at foreldrene ikke hadde så mye, og de hadde ikke den garantien om en stabil fremtidig økonomi.

- Det er biproduktet av å jobbe i 30 år, og å bytte bort barndommen min.

LES OGSÅ: - Ingen så dette komme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer