Alexander Kristoff:

Ble tvillingforeldre: - De er for tidlig født

Proffsyklisten annonserte dobbel babylykke på direkten.

FIREBARNSFORELDRE: Onsdag kveld kom nyheten om at proffsyklisten Alexander Kristoff og kona Maren Kristoff har fått tvillinger. Her avbildet i 2017. Foto: Anders Martinsen
FIREBARNSFORELDRE: Onsdag kveld kom nyheten om at proffsyklisten Alexander Kristoff og kona Maren Kristoff har fått tvillinger. Her avbildet i 2017. Foto: Anders Martinsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Første dagen av 2020 annonserte proffsyklisten Alexander Kristoff (32) at han og kona Maren Kristoff ventet tvillinger. Avsløringen kom i et innlegg på Instagram med et bilde av ekteparet sammen med deres to sønner Leo (7) og Liam (4).

«Vi utvider. 2020 vil bringe oss to nye Kristoff-babyer», skrev syklisten den gang.

Nå har tvillingene meldt sin ankomst.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni i fjor etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- For tidlig født

Det avslørte 32-åringen på direkten i TV 2-programmet «Kristoff Spesial», onsdag kveld. Der kunne Kristoff fortelle at alt sto bra til med både mor og de to nyfødte babyene.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

- De er fortsatt på sykehuset og må nok bli der en liten stund til. De er en del for tidlig født, men er friske og raske, så det lover godt og ser bra ut, sa den nybakte faren i tv-programmet.

Videre kom det fram at tvillingene har fått navnene Louie og Luca.

På spørsmål fra programleder Christian Paasche på hvordan Kristoff kunne sitte med dem de neste to timene på direkten, svarte 32-åringen:

- Nei, jeg har jo to unger til. Nå har jeg ikke barnevakt i kveld, vi hadde det i går. Så da er jeg hjemme uansett, så da kan jeg like godt sitte å snakke med dere, enn å se på programmet fra sofaen

Overfor Se og Hør forteller den nybakte faren at det er stort å bli firebarnsfar.

- Litt spesielt og litt rart med to så små. De er jo de minste babyene jeg har holdt i. En kilo mindre enn mine andre barn, men blir nok fort vant til det, forteller 32-åringen.

MANGE SPØR: Hvordan var det å ha sex eter fødsel, er et av spørsmål «Farmen»-deltaker Stine Næss-Hartmann får fra sine følgere på Instagram. Video: Stine Næss-Hartmann. Vis mer

Da graviditeten ble kjent la ikke Kristoff skjul på at det kom til å bli veldig morsomt å få tvillinger, men også litt slitsomt.

- Men gutta jeg har er klare for å bli storebrødre så de kan nok hjelpe litt til, fortalte Kristoff til Se og Hør den gang.

Giftet seg i 2014

Proffsyklisten og kona Maren har vært et par siden de møttes på videregående. Kristoff har tidligere uttalt i et intervju med Se og Hør at kona er hans viktigste støttespiller.

- Hadde det ikke vært for henne, spørs det om jeg ville vært der jeg er i dag. Det tviler jeg på. Sånn sett har hun betydd utrolig mye for meg, både i karrieren og i mitt liv, sa Kristoff i 2015.

MØTTES PÅ VIDEREGÅENDE: Proffsyklisten og kona Maren har vært et par siden de møttes på videregående. Her avbildet i 2017. Foto: Anders Martinsen
MØTTES PÅ VIDEREGÅENDE: Proffsyklisten og kona Maren har vært et par siden de møttes på videregående. Her avbildet i 2017. Foto: Anders Martinsen Vis mer

Den gang uttalte han også at rollen og rutinene som småbarnspappa har gjort ham til en langt bedre syklist.

- Før vi fikk barn, var vi langt mer fleksible på når vi la oss. Nå er ting mer fast. Vi legger oss halv elleve, for Leo står opp til fast tid klokka sju. Da må du ha sovet de timene du trenger, sa han til Se og Hør.

Alexander Kristoff og kona giftet seg i 2014, samme år som han vant sin første «Tour de France»-etappe. Begge har tilhørighet til Stavanger, og den romantiske seremonien fant dermed sted i Stavanger domkirke.

LES OGSÅ: Babynavn skaper full forvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer