Ble TV-stjerne etter møte på studentkroa

- Det er merkelig med de små valgene du tar i livet, sier Truls Svendsen.

POPULÆR TRIO: Truls Svendsen ble svært populær som stuntreporter i «Senkveld». Her danser han sammen med Harald Rønneberg og Thomas Numme.  Foto: Stella Pictures
POPULÆR TRIO: Truls Svendsen ble svært populær som stuntreporter i «Senkveld». Her danser han sammen med Harald Rønneberg og Thomas Numme. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Truls Svendsen (39) og TV-makker Klaus Sonstad (42) gjør stor suksess på TV 2 med underholdningsprogrammet «Kvelden er din» på lørdager, der de oppfyller nordmenns ønsker og drømmer.

Svendsen har også tidligere vært populær som stuntreporter i «Senkveld». Og det var nettopp møte med Harald Rønneberg (38) som var starten på karrieren.

Svendsen studerte eiendomsmeglerstudiet på BI da han ved en tilfeldighet møtte Rønneberg på studentkroa.

- Han spurte om noen ville være med i revyen, og jeg rakk opp hånda – uten å ha verken revy- eller sceneerfaring. Det er merkelig med de små valgene du tar i livet. Alt jeg gjør i dag skyldes at jeg rakk opp den hånda, sier Truls til Her og Nå.


Truls og Harald laget studentrevy og etter hvert dannet de eventselskap. Etter Thomas Numme og Harald Rønnebergs «Idol»-suksess fikk de programmet «Senkveld» og sistnevnte fikk Svendsen med på laget. 

Svendsen er nominert til årets programleder under «Gullruten» i mai.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Takket nei til Skal vi danse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer