FLOTT: Charlotte fremstår som en flott ung kvinne, men har gått noen runder med seg selv i forhold til kropp og selvbilde. Foto: Stella Pictures
FLOTT: Charlotte fremstår som en flott ung kvinne, men har gått noen runder med seg selv i forhold til kropp og selvbilde. Foto: Stella PicturesVis mer

- Ble tullete i hodet

MTV-Charlotte klarte å vinne over kroppshysteriet.

SEHER.NO: Charlotte Thorstvedt (21) fremstår som en selvsikker og fornøyd jente, men i likhet med mange unge kvinner har heller ikke hun vært spart for problemer i forhold til kropp og selvbilde. 


Spesielt i forbindelse med modelljobbingen fikk hun testet viljen til å holde seg sunn og frisk i en bransje som fokuserer mye på utseendet.


- Jeg ble ikke presset til å slanke meg, men det var stadige målinger av kroppen. Jeg presset meg selv. Og ble litt tullete i hodet, sier Stavanger-jenta til Aftenbladet.no.

MTV-programlederen sier hun ble sliten av å forholde seg til skjønnhetsidealet og at foreldrene begynte å reagere på at hun var for tynn. Først etter at hun kuttet ut modelljobbingen følte hun seg lykkeligere og tryggere.


21-åringen klarte å komme gjennom den vanskelige tiden selv, men sier til Aftenbladet at det var nære på at hun måtte søke hjelp.


- Jeg var så heldig at jeg klarte å komme ut av den onde sirkelen selv, men det var nære på at jeg måtte be om hjelp. Til slutt forsto jeg at slankingen bare var tull. Jeg ville mye heller nyte livet. Jeg er kjempeglad for at jeg har fikset meg i hodet, sier hun


Nå er hun vant å være gjenstand for oppmerksomhet. Charlotte leder ukentlig programmet  "Euro top 20", som har om lag 19 millioner seere.


Den sympatiske programlederen tar kjendisstatusen med knusende ro.


 - Jeg lar meg ikke rive med av hysteriet. Noen elsker å gå på kjendisfester. Egentlig liker jeg ikke sånt. Stemningen er ofte stiv, ekkel og overfladisk. Jeg foretrekker heller å være sammen med venner, sier Charlotte ifølge nettstedet.