Ble truet med utkastelse etter Paradise-sex

- Gjør du noe mer faen nå, er vi nødt til å sende deg hjem.

GJEMTE SEG FOR KAMERA: Carl Eliassen og Tine Helene Valle klarte ikke å gjemme seg da de hadde sex i Paradise-bassenget mandag, men en annen gang skal Carls gjemsel-lek med kameraene ha ført til at produsentene truet ham med utkastelse. Foto: TV3
GJEMTE SEG FOR KAMERA: Carl Eliassen og Tine Helene Valle klarte ikke å gjemme seg da de hadde sex i Paradise-bassenget mandag, men en annen gang skal Carls gjemsel-lek med kameraene ha ført til at produsentene truet ham med utkastelse. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: «Paradise Hotel»-partnerne Tine Helene Valle (23) og Carl Eliassen (22) har vært mye i fokus etter at de i mandagens episode ble filmet mens de hadde sex i bassenget i TV3s realityserie.

Men i et intervju med magasinet Natt & Dag sier Carl at en annen intim seanse med en av jentene på hotellet, holdt på å føre til at han ble kastet ut av serien.

TV-produsentene skal ifølge 22-åringen ikke ha blitt blide da de fant ut at han hadde tatt av seg mikrofonen og prøvd å gjemme seg for kameraene med den utvalgte jenta.

- Det er jo sånn at man har et par regler man må forholde seg til, og jeg er en person som liker å tøye grensene til the maximum. Også gjerne enda litt lengre. Da ble jeg tatt på sengen, bokstavelig talt, av sjefen en morgen som stod og skreik til meg. «Gjør du noe mer faen nå, er vi nødt til å sende deg hjem.» Jeg var dritklein og husket ingenting fra kvelden før, sier Carl.

- Jeg hadde tatt av meg mikrofonen, noe som ikke er lov. Jeg hadde også vært et sted kameraet ikke kan se, med en dame, det klikka de også for. Det var mye småting som hadde ballet på seg, sier han til Natt & Dag.

Carl vil ikke røpe om det igjen er Tine, som han prøvde å gjemme seg med, men fredag sa han til Se og Hør Weekend at han gruet seg til gjensynet med sine seksuelle eskapader på TV-skjermen.

- Det er sommer og sol i Mexico, og man blir lett litt yr i varmen. At jeg har sex med Tine på Paradise Hotel er kanskje ikke det smarteste jeg har gjort, men man glemmer fort kameraene.

- Jeg angrer ikke, men gruer meg til det kommer på TV, sa han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Vi hadde sex i bassenget