Bradley Cooper:

Ble truet med kniv på T-banen

- Det var ganske sinnssykt.

TRUET: Bradley Cooper avslører at han ble truet med kniv da han var på vei for å hente datteren. Foto: Backgrid USA / MPNC / NTB
TRUET: Bradley Cooper avslører at han ble truet med kniv da han var på vei for å hente datteren. Foto: Backgrid USA / MPNC / NTB Vis mer
Publisert

I podkasten «Armchair Expert» snakker Hollywood-stjernen Bradley Cooper (46) om da han skal ha blitt truet med kniv på en T-banestasjon tilbake i 2019.

I podkasten kommer det frem at Cooper var på vei for å hente datteren Lea (4) på den russiske skolen hun gikk på.

Og det var på vei dit hendelsen angivelig fant sted.

- Det var ganske sinnssykt. Jeg innså at jeg hadde blitt altfor komfortabel i byen, forteller han til programleder Dax Shepard (46), ifølge Page Six.

DRAMATISK: Det ble dramatisk for Siv og Andreas, kjent fra «Ex on The Beach», da de skulle på telttur og en person med kniv dukket opp. Vis mer

Fulgte etter han

Videre forklarer Cooper at han var avslappet mens han gikk bortover T-banestasjonen med musikk på ørene. Plutselig skal han ha merket at en person kom nærmere og nærmere bak ham. Til slutt snudde han seg.

- Jeg så ned og så en kniv, forteller han.

Bak ham skal det ha stått en ung mann tett opp til stjernen, som endte med å bli klemt oppi et hjørne inne på stasjonen.

Cooper forklarer at musikken på ørene gjorde at han ikke hørte om mannen sa noe til ham. Han husker imidlertid at han så ham inn i øynene og tenkte over hvor ung vedkommende var.

SKADET: Det er ikke bare bare å spille inn en kampscene med kniv. Det fikk Theresa Frostad Eggesbø og Herman Tømmeraas erfare da de skulle ut i knivkamp under innspilling av Netflix' «Ragnarok». Video: Netflix/Rød Løper Vis mer

Til tross for at Hollywood-stjernen har fått høre at man aldri skal løpe dersom noen nærmer seg med våpen endte han opp med å gjøre nettopp det. Cooper forklarer at han løp mot inngangen til T-banen og gjemte seg.

- Han hoppet over og løp unna. Jeg tok et bilde av ham. Så jaget jeg ham opp trappene. Han begynte å løpe oppover 7th Avenue. Jeg tok to bilder til av ham, forklarer stjernen.

Ifølge Cooper viste han bildene av mannen til to politibetjenter, men de skal ha vært mer opptatt av om stjernen var blitt knivstukket. Han skal derfor ha fått beskjed om å sjekke nøye etter om han hadde blitt skadet, noe han heldigvis hadde unnsluppet.

Deretter dro han for å hente datteren.

Page Six har vært i kontakt med en talsperson for New York Police Department, som opplyser om at Cooper ikke anmeldte hendelsen.

BLIND VOLD: Realityprofil Cristian Brennhovd ble banket opp i Oslo. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Hånd i hånd

Den fire år gamle datteren har Cooper sammen med ekskjæresten Irina Shayk (35). Paret begynte å date tilbake i 2015, og to år senere, i 2017, fikk de datteren sammen.

I juni 2019 valgte de imidlertid å gå hver til sitt etter fire år som par.

BRUDDET: Iselin Guttormsen kommenterer bruddet. Video: Rød Løper Vis mer

For kort tid siden ble de imidlertid observert hånd i hånd langs New Yorks gater, og ifølge Page Six var de på vei til 46-åringens leilighet.

Romanseryktene fikk raskt fart på seg etter paparazzi-bildene, men ifølge en kilde til US Weekly er det ingen romantikk mellom dem.

- Når Bradley har pauser fra filminnspillinger nyter han å være med familien sin. Han og Irina spiser middager sammen og deltar i aktiviteter som involverer datteren, fortalte kilden.

Ifølge kilden er både Bradley og Irina fortsatt single, og de nye bildene er angivelig bare et bevis på at de har et bra forhold.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg hel nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer