Ble truet med barnevernet etter blogging

Anja Johansen føler seg trakasert av anonyme lesere.

TRAKASSERT: Anja Johansen og Lavrans Solli ble foreldre for første gang i april. Nå opplever Anja hets for mammarollen etter innlegg på sin egen blogg.  Foto: Andreas Fadum
TRAKASSERT: Anja Johansen og Lavrans Solli ble foreldre for første gang i april. Nå opplever Anja hets for mammarollen etter innlegg på sin egen blogg. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av april ble svømmeren Lavrans Solli (23) og kjæresten Anja Johansen (27) foreldre for første gang.

Den lille datteren (6 uker), som har fått navnet Frøya, kom til verden over to måneder før tiden.

Tiden etter fødselen har Anja dokumentert på sin egen blogg. Der har hun blant annet fortalt om alle reisene den lille familien skal ut på i forbindelse med Lavrans karriere. Ikke alle leserne har reagert positivt på Anjas innlegg, og nylig skrev 27-åringen at hun føler seg trakassert etter innlegg på sin egen blogg.

Alvorlige anklager

I kommentarfeltet på Kvinneguiden har en anonym bruker skrevet at de vurderer å melde henne til barnevernet på grunn av reisingen og at datteren har nærkontakt med hunden.

Ble truet med barnevernet etter blogging

«Jeg later ikke som alt er fint og flott, hei hvor det går.. men jeg sitter ikke hjemme å graver meg ned i denne premature verden. Frøya spiser noe hinsides godt, hun klarer pupp og flaske 110%, har gått opp over 200g etter vi kom hjem, og hun er en veldig snill jente som jeg elsker over alt på denne jord», skriver Anja på bloggen.

Følges opp av leger.

Den nybakte moren forteller at hun har tett kontakt med leger for å forsikre seg om at Frøya har det best mulig til enhver tid.

- Denne hetsen gjør meg bare provosert. En kan mene mye om andre, men ofte er det like greit å holde det for seg selv. Dette har bikket over til ganske alvorlige anklager om at jeg ikke tar vare på barnet mitt. Jeg vet hva som er best for mitt barn og jeg har leger rundt meg som råder meg på veien. Det er det jeg forholder meg til, sier Anja til Se og Hør.

LES OGSÅ: La ut magebilde sju dager etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer