Ble truet med bank under TV-innspilling

De norske TV-stjernenes opptreden provoserte svenskene...

BLE TRUET: - Ja, det var en høy langfinger-faktor når vi var ferdige. Men etterpå ble det omfavnelser og greier altså, sier «Bingobanden»-Roger (til høyre) om truslene fra de tre svenske guttene. Her er han avbildet sammen med Arne Larsen, Ragnhild Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLE TRUET: - Ja, det var en høy langfinger-faktor når vi var ferdige. Men etterpå ble det omfavnelser og greier altså, sier «Bingobanden»-Roger (til høyre) om truslene fra de tre svenske guttene. Her er han avbildet sammen med Arne Larsen, Ragnhild Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se video med «Bingobanden»-stjernene Roger Meltoft og Arne Larsen nederst i saken!

SEHER.NO: I «Bingobanden» på TVNorge denne våren har Roger Meltoft og Arne Larsen vært blant dem som har prøvd så godt de har kunnet å lure diverse tilfeldige mennesker med sine elleville påfunn. Stort sett har det gått greit, men til Seher.no avslører de at det enkelte ganger også har holdt på å gå skikkelig galt.

Spesielt ille var det da de skulle prøve å få med seg to svenske gutter på Nationalteatret i Oslo til å spille kort.

- Vi skulle lure disse svenskene. Da de sa nei, sa vi til dem at «Ja, vi er ikke fine nok vi, nei» og «Dere får sitte på Facebook og Twitter i stedet da vet du». De ble så sinna, de skulle banke oss opp, forteller de to.

- Det var en høy langfinger-faktor når vi var ferdige. Men etterpå ble det omfavnelser og greier altså.

«Bingobanden» har vært en stor suksess på TV-skjermen denne våren, og norske TV-seere har elsket å se de eldre menneskene opptre som spik, spenna gærne. Men selv om noen av dem til og med har blitt truet med juling, har de fortsatt til gode å føle seg skikkelig i faresonen helsemessig.

- Det handler om å stoppe i tide, det går stort sett greit det, smiler Roger, som synes det er verre når spøken går over den berømte grensen.

- Det gjelder for eksempel da vi kjørte rundt i disse elektriske rullestolene våre, og min oppgave var i være helt i ammetåka. Det som skjedde var at folk faktisk trodde at jeg var død, og det var ikke spesielt hyggelig - det ble litt vel mye skrik og skrål. Det likte ikke folk, og det var jeg faktisk helt enig i.

«Dødsdramaet» ble derimot reddet inn igjen på en veldig enkel måte, avslører han.

- Jeg fikk lov til å begynne å snorke, og da løste vi det problemet. Da var det ikke fullt så dramatisk lenger.

En annen gang mistet Meltoft & co. kontrollen over rullestolen da de gjorde innspilling ved andedammen i parken ved St. Hanshaugen.


- Jeg holdt på å gå rett til sjøs, med mobiltelefon og alt som var. Denne fjernkontrollen røk, og da tok rullestolen seg en liten tur på egenhånd. Ellers har vi vært relativt fri for uhell, forteller de to TV-stjernene til Seher.no. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her legger hun ut om natten med Northug  

Se video med «Bingobanden»-stjernene Roger Meltoft og Arne Larsen her:[obj:media:9596]