DANSEBANDKONGE: I hele 31 år har William vært en del av dansebandet Ole Ivars. Her er William avbildet sammen med bandkollega Tore Halvorsen. Foto: Stella Pictures
DANSEBANDKONGE: I hele 31 år har William vært en del av dansebandet Ole Ivars. Her er William avbildet sammen med bandkollega Tore Halvorsen. Foto: Stella PicturesVis mer

Ble truet av gal fan

- På tegningen sto hun og siktet på meg, sier Ole Ivars-William.

SEOGHØR.NO: Dansebandkongen William Kristoffersen (62) i Ole Ivars har vært på scenen og turneet fra nord til sør i hele 31 år.

I løpet av årene som artist har Kristoffersen fått mange dedikerte fans, men en spesiell fan skulle William gjerne vært foruten.

- De aller fleste fansen vi har er helt utrolige, veldig dedikerte og flotte personer. Likevel er ikke alle vel bevarte. Jeg glemmer aldri en gal fan som både sendte meg brev, ringte og plaget meg og Pia, sier Kristoffersen til Her og Nå.

Det hele eskalerte til at Kristoffersen fikk tilsendt en meget spesiell tegning av kvinnen og måtte ta kontakt med politiet for å anmelde forholdet.

- Hun hadde tegnet alle medlemmene i Ole Ivars som ville dyr. Seg selv hadde hun tegnet som jeger, og meg hadde hun tegnet som en stor ørn. På tegningen sto hun og siktet på meg. Det kan man jo tolke slik man vil, sier William til ukebladet.

LES OGSÅ:   Gift med sin egen femmenning