FORLDRE FOR TREDJE GANG: Forrige uke kunne familien Bublé glede seg over nok et familiemedlem. Foto: NTB Scanpix
FORLDRE FOR TREDJE GANG: Forrige uke kunne familien Bublé glede seg over nok et familiemedlem. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Michael Bublé og kona:

Ble trebarnsforeldre etter sykdomsmareritt

Michael Bublé og kona kan glede seg over et nytt familietilskudd.

Publisert

I mars ble det kjent at den kanadiske artisten Michael Bublé (42) og kona Luisiana Lopilato (30) ventet sitt tredje barn.

Bublé og kona valgte å fortelle om nyheten via en uttalelse som ble lagt ut på sangerens offisielle Facebook-side. Han valgte deretter å trekke seg unna rampelyset for å rette fokuset mot familien.

Forrige uke kom datteren til verden, og i en uttalelse gjennom deres talsperson kan paret fortelle at de har gitt den lille jenta navnet Vida Amber Betty Bublé, oppkalt etter den lille jentas to bestemødre.

- Familien er hjemme igjen og er lykkelige over det siste familietilskuddet, la talspersonen til, ifølge People.

Rammet av kreft

Bublé og hans argentinskfødte skuespiller-kone har fra før to barn sammen, Noah (4), og Elias, som kom til verden i januar i 2016. Paret ble forlovet i 2009, og to år senere giftet de seg i en privat seremoni i Buenos Aires.

«Haven't Met You Yet»-sangeren har gjennom flere år vært en verdenskjent sanger, og har millioner av fans verden over. Neste år får han også sin egen stjerne på den gjeve «Hollywood Walk of Fame».

Siden høsten 2016 har artisten imidlertid i stor grad trukket seg tilbake fra rampelyset.

KJENT ARTIST: Michael Bublé er en verdenskjent artist, og neste år får han sin egen stjerne på «Hollywood Walk of Fame». Foto. NTB Scanpix
KJENT ARTIST: Michael Bublé er en verdenskjent artist, og neste år får han sin egen stjerne på «Hollywood Walk of Fame». Foto. NTB Scanpix Vis mer

Årsaken var at sønnen, Noah, som da var tre år gammel, ble diagnostisert med kreft. Den triste nyheten valgte paret også å annonsere i en uttalelse på artistens offisielle Facebook-side.

- Vi er knust over den nylige kreftdiagnosen til vår eldste sønn Noah, som for øyeblikket får behandling i USA. Vi har alltid snakket åpent om viktigheten av familie og kjærligheten vi har for barna våre. Luisana og jeg har satt karrierene våre på vent for å bruke all vår tid og oppmerksomhet for å hjelpe Noah å bli frisk igjen, sto det i uttalelsen.

- Livet tester deg iblant

I februar i fjor kom den gledelige nyheten om at Noah hadde kommet seg helskinnet gjennom behandlingen og at han var på bedringens vei. Paret har likevel selv vært svært ordknappe hva gjelder sønnens helsetilstand.

Kort tid etter at paret kunne annonsere at deres tredje barn var på vei, benyttet Bublé anledningen til å kommentere gladnyheten, samt deres siste tøffe tid, på den rød løperen.

- Emosjonelt sett har det vært en berg-og-dal-bane. Jeg tror livet tester deg iblant. En del av disse prøvelsene har gitt meg perspektiv på ting, og jeg setter større pris på alt nå, fortalte Bublé ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Michael Bublè var en drittsekk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer