TREBARNSFORELDRE: Erik Solbakken og kona Ellen har blitt foreldre igjen - kvelden før kvelden før kvelden. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
TREBARNSFORELDRE: Erik Solbakken og kona Ellen har blitt foreldre igjen - kvelden før kvelden før kvelden. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Erik Solbakken:

Ble trebarnsfar like før julaften

Erik Solbakken feirer med komisk bilde.

(Se og Hør): - Da har vi jaggu steike blitt trebarnsforeldre! Frida Solbakken kom kvelden før kvelden før kvelden, skriver TV-profil Erik Solbakken (33)Instagram.

Han og kona Ellen (35) har fra før to barn, og er nå blitt foreldre til hele tre små jenter. Frida kom til verden 22. desember, ifølge Solbakkens tekst.

- God jul

Han valgte å avsløre den lykkelige nyheten på kjent vis, nemlig med et glimt i øyet. På Instagram har han lagt ut et bilde av seg selv og kona, redigert som Maria og Josef. TV 2 omtalte saken først.

- Har nok av både røkelse og myrra, men gull (ev. bitcoins) tar vi imot med stor takk. Også ønsker vi selvfølgelig dere alle en god jul, skrev den nybakte pappaen stolt tilhørende bildet.

Gratulasjonene strømmer inn, og blant andre Sandra Lyng og Signy Fardal har tatt seg tid til å kommentere de nybakte foreldrene. Den lille jenta ble født på Ullevål sykehus, om vi skal tro den såkalte «geotaggen» Solbakken har lagt ved bildet.

Forrige gang han ble far, til lille Anne i 2015, valgte han også å avsløre nyheten på Instagram. Da han og Ellen fikk sin første datter i 2013, var det under mer kaotiske omstendigheter.

Han hadde akkurat ledet finalen av Melodi Grand Prix, og to dager senere kom det lille gullet til verden.

GANGER TRE: Erik Solbakken og hans kone Ellen har fått en ny datter. Her på rød løper i 2015, gravid med deres andre barn. Foto: Se og Hør, Andreas Fadum
GANGER TRE: Erik Solbakken og hans kone Ellen har fått en ny datter. Her på rød løper i 2015, gravid med deres andre barn. Foto: Se og Hør, Andreas Fadum Vis mer

Lurt trill rundt

Tidligere det året fortalte Solbakken til P3 morgen at han ble lurt trill rundt av MGP-makker Jenny Skavlan.

Hun fortalte nemlig til Erik at Ellen hadde født, og at de ikke hadde fått tak i ham:

- Først så sa jeg: «Yeah right». Men så sa de: «Jo, hun har prøvd å ringe deg». Også tar jeg telefonen min som har vært på lufting hos Jenny - og der ser jeg: 24 anrop. Og jeg får noia!

Jenny hadde alt planlagt ned til fingerspissene.

- Vi hadde fått en i redaksjonen som ikke drikker - for dette var jo klokken to på natta, til å stå utenfor klar i en bil, og vi slenger Erik inni bilen og bare: «Du skal bli far»! Vi slenger igjen døra, kjører ti meter, da tror Erik at han er på vei til Oslo for å bli far, kl to om natta, litt sånn sigen fra dansegulvet, fortalte hun lattermild.