Ble tobarnsmor som 18-åring

- Det å få barn var mitt opprør, sier «Til toppen av Norge»-deltageren.

PÅ TUR MED CECILIE: Elisabeth Wennerström er en av deltagerne i TV 2s ekspedisjonsprogram «Til toppen av Norge». Her sammen med programleder Cecilie Skog. Foto: Til toppen av Norge
PÅ TUR MED CECILIE: Elisabeth Wennerström er en av deltagerne i TV 2s ekspedisjonsprogram «Til toppen av Norge». Her sammen med programleder Cecilie Skog. Foto: Til toppen av Norge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I TV 2-serien «Til toppen av Norge» kjemper 14 deltagere om å komme seg fra Jomfruland til Galdhøpiggen under ledelse av eventyreren Cecilie Skog.

Men for deltageren Elisabeth Wennerström (34) er ikke det å takle store utfordringer noe nytt.

Som 18-åring ble hun ifølge Her og Nå mamma for andre gang, to år etter at hun fikk sitt første barn.

- Noen sklir ut i ungdomstiden med alkohol og narkotika. Det å få barn var mitt opprør, sier hun til bladet.


Etter å ha fått to barn med to forskjellige menn, ble hun alene med barna og måtte jobbe hardt for å få hjulene til å gå rundt.

- Det var et hardt liv. Jeg fullførte videregående og jobbet som pleieassistent på et sykehjem i Drammen. Jeg var mye isolert. Sliten av å ha barn 24 timer i døgnet. Aldri fri - ingen i nærheten som kunne passe.

For 12 år siden fant realitydeltageren lykken med svenske Fredrik og paret har to barn på to og åtte år sammen. Hennes to første barn er nå 17 og snart 16 år gamle.

I 2010 giftet paret seg foran TV-kameraene i TV3-serien «3 Bryllup»

-  Han var det nærmeste jeg hadde kommet et godt menneske. Da tenkte jeg «skal jeg bare la ham gå videre i livet og havne hos noen andre, bare fordi det ikke passer for meg nå, sier hun til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: I narkotikarus en time etter TV 2-innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer