Rachel Nordtømme:

Ble tobarnsforeldre

- Endelig er han her.

TOBARNSFORELDRE: André Villa og Rachel Nordtømme har fått sitt andre barn. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
TOBARNSFORELDRE: André Villa og Rachel Nordtømme har fått sitt andre barn. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av april kom gladnyheten om at det norske stjerneparet André Villa og Rachel Nordtømme skulle bli tobarnsforeldre. Fra før av har de sønnen Storm, som kom til verden i 2015.

Avsløringen om at et nytt familiemedlem er på vei, fortalte Villa i podkasten «Rastløs med Villa», ifølge VG. Noen måneder seinere kunne paret røpe at det var en liten gutt de skulle få. Det ble avslørt da bilder fra Nordtømmes babyshower ble publisert.

Nå har altså den lille kommet. Det melder Nordtømme selv på Instagram fredag kveld, der hun skriver at gutten kom til verden den 21. oktober.

GRAVID: Daniel Louis og kjæresten Kristina Vassileva venter barn. Nå avslører de at hun var gravid mens han deltok på skandaleprogrammet «Ex on the beach». Vis mer

- Stas

Hun har lagt ut bilde av ham i en blå strikkedress. Innlegget inneholder også et bilde av gutten sammen med storebror Storm, som ser svært stolt ut.

View this post on Instagram

21.10.20❤️ Lillebror🥰 @andre__villa

A post shared by Rachel Nordtømme (@rachelnordtomme) on

Villa har også delt bilder av den lille krabaten. Han skriver: «Endelig er han her. Den overveldende følelsen av å elske noen såpass mye er ekte».

Til Se og Hør sier den nybakte moren at alle fire har det fint, og at de akkurat har kommet hjem til storebror Storm.

- Det var stas, sier hun.

FIKK REAKSJONER: Julianne Nygård, kjent som «Pilotfrue», er gravid med barn nummer to. Da hun valgte å dele en video hvor hun gikk på vekta skapte det reaksjoner. Vis mer

Fikk en umiddelbar kontakt

Deres førstefødte, sønnen Storm, kom som nevnt til verden for fem år siden. Den gang avslørte Villa nyheten på Instagram, der han delte flere bilder av den da nyfødte sønnen sin.

«Jeg har vært privilegert nok til å oppleve mange fantastiske øyeblikk, både på og av sykkelen, som har vekket følelser jeg ikke visste at jeg hadde», skrev han innledningsvis.

«Men ingenting slår den unike følelsen av umiddelbar kjærlighet og tilknytning til et annet menneske, som å høre skrikene og se barnet ditt for første gang. Stolte foreldre til en helt frisk liten gutt», fortsatte han.

Til Se og Hør fortalte han at Nordtømme fikk en umiddelbar kontakt med Storm.

- Som mødre har de en annen kontakt med barnet enn fedrene har. Rachel var tilknyttet babyen på en annen måte enn meg og ble utrolig fornøyd og glad da han kom på brystet første gang, sa Villa.

Nordtømme har tidligere uttalt seg om morsrollen. Det gjorde hun i et intervju med VG i 2018.

På spørsmål om hvordan hun var som mamma den gang, svarte hun med at hun var leken og likte å finne på ting. Hun påpekte imidlertid at hun kanskje var litt utålmodig.

- Med all den sutringen som er nå, kjenner jeg at jeg får utfordret meg på tålmodigheten. Jeg er jo litt hissigpropp, men det må jeg bare legge fra meg. Det hjelper jo ingenting, fortsatte hun til avisen.

LES OGSÅ: Innrømmer coronabløff:- Ble mye storm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer