Vendela Kirsebom:

Ble tilbudt trekant med Hollywood-par

En Oscar-fest tok en uventet vending for Vendela Kirsebom.

OSCAR-ØYEBLIKK: Vendela Kirsebom ble paff under en etterfest til Oscar-utdelingen i 1994. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
OSCAR-ØYEBLIKK: Vendela Kirsebom ble paff under en etterfest til Oscar-utdelingen i 1994. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Forrige måned ble den årlige Oscar-gallaen arrangert i Hollywood, og Chris Rock (57) og Will Smith (53) er blant stjernene som gjorde kvelden uforglemmelig.

Skrur vi tiden tilbake til 1994 er det et litt annet type Oscar-øyeblikk tidligere supermodell Vendela Kirsebom (55) i dag kan minnes.

I 55-åringens podkast «The Pilboms», som hun har sammen med forloveden Petter Pilgaard (43), forteller hun om da to av Hollywoods største stjerner stilte henne et litt uvanlig spørsmål.

Spurte om trekant

Under en Oscar-fest minglet nemlig Kirsebom med noen av underholdningsbransjens største navn, da hun til slutt endte i nærheten av datidens «it»-par Elizabeth Hurley (56) og Hugh Grant (61).

- Plutselig merker jeg at Liz Hurley er veldig interessert i meg, forteller Kirsebom i podkasten, og legger til:

- Hun lurte faktisk på om jeg hadde lyst til å dra hjem sammen med henne og Hugh. Det er sant. Det er helt sant.

Hun takket imidlertid nei til det generøse tilbudet.

Til Se og Hør røper Kirsebom at hun ser tilbake på øyeblikket med gode minner, og at det først og fremst er en «morsom historie».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer