Vendela Kirsebom:

Ble tilbudt trekant med Hollywood-par

En Oscar-fest tok en uventet vending for Vendela Kirsebom.

OSCAR-ØYEBLIKK: Vendela Kirsebom ble paff under en etterfest til Oscar-utdelingen i 1994. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
OSCAR-ØYEBLIKK: Vendela Kirsebom ble paff under en etterfest til Oscar-utdelingen i 1994. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Forrige måned ble den årlige Oscar-gallaen arrangert i Hollywood, og Chris Rock (57) og Will Smith (53) er blant stjernene som gjorde kvelden uforglemmelig.

Skrur vi tiden tilbake til 1994 er det et litt annet type Oscar-øyeblikk tidligere supermodell Vendela Kirsebom (55) i dag kan minnes.

I 55-åringens podkast «The Pilboms», som hun har sammen med forloveden Petter Pilgaard (43), forteller hun om da to av Hollywoods største stjerner stilte henne et litt uvanlig spørsmål.

NYE DEATLJER: En TikTok-video sprer seg i sosiale medier og viser hvordan Jada Pinkett Smith reagerer på ørefiken Will Smith ga Chris Rock under årets Oscar-utdeling. Video: Tiktok, AP. Reporter: Håvard T-L Knutsen Vis mer

Spurte om trekant

Under en Oscar-fest minglet nemlig Kirsebom med noen av underholdningsbransjens største navn, da hun til slutt endte i nærheten av datidens «it»-par Elizabeth Hurley (56) og Hugh Grant (61).

- Plutselig merker jeg at Liz Hurley er veldig interessert i meg, forteller Kirsebom i podkasten, og legger til:

- Hun lurte faktisk på om jeg hadde lyst til å dra hjem sammen med henne og Hugh. Det er sant. Det er helt sant.

Hun takket imidlertid nei til det generøse tilbudet.

Til Se og Hør røper Kirsebom at hun ser tilbake på øyeblikket med gode minner, og at det først og fremst er en «morsom historie».

BOMBE: I sesong 1 av «Sofa» snakket Vendela Kirsebom om den gangen modellbyrået hennes mottok en bombe på grunn av henne. Video: TV 2 Vis mer

- Alle ting må være den første. Jeg ble helt paff da de spurte, og visste ikke helt hva jeg skulle si annet enn at jeg ikke var interessert. Men nå er det bare morsomt! Har aldri opplevd noe sånt før eller siden.

I podkasten er hun også tydelig på at hun aldri har hatt og aldri skal ha sex med flere enn én person.

- Jeg har aldri hatt trekant og er ikke interessert i det heller.

LEKEN: I siste «Sofa»- episode for 2021 fikk Petter Pilgaard en leken gave av forloveden Vendela Kirsebom. Video: TV 2 Vis mer

Tatt på fersken

Kort tid etter Kirseboms møte med Hollywood-paret ble Hugh Grant arrestert på Sunset Boulevard.

Ifølge The Guardian skal Grant ha betalt en sexarbeider 60 amerikanske dollar, som i dag tilsvarer rundt 500 norske kroner, for å utføre oralsex på ham. Saken fikk enorm oppmerksomhet i mediene, særlig siden skuespilleren på daværende tidspunkt var kjæreste med Hurley.

- Jeg har gjort en grusom ting, og hun (Elizabeth Hurley, red. anm.) har vært fantastisk rundt det, og i motsetning til det jeg har lest i avisene i dag, har hun vært veldig støttende og vi skal prøve å jobbe oss gjennom dette, fortalte Grant den gang i et talkshow med Jay Leno.

«LINDMO»: Flere trodde at kjæresteparet Petter Pilgård og Vendela Kirsebom var et stunt. Her svarer de på anklagene. Video: Lindmo / NRK Vis mer

Grant ble straffet med bot på tusen dollar og samfunnstjeneste, ifølge nettstedet. Selv om Grant ble tatt på fersken, forble han i et forhold med Hurley i ytterligere fem år, før de gikk hver til sitt i 2000.

Pilgaard legger humoristisk til i podkasten at det trolig skjedde på grunn av Kirseboms avslag.

LES OGSÅ: Røper nye detaljer om bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer