Simon Rex:

- Ble tilbudt penger for å lyve om forholdet

Britisk presse skal ha prøvd å bestikke hertuginnens skuespiller-kollega.

GAMLE VENNER: Simon Rex letter på sløret om hvordan han ble kontaktet av britiske tabloider angående hertuginne Meghan. Foto: NTB Scanpix / Instagram, Simon Rex
GAMLE VENNER: Simon Rex letter på sløret om hvordan han ble kontaktet av britiske tabloider angående hertuginne Meghan. Foto: NTB Scanpix / Instagram, Simon Rex Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Før hertuginne Meghan (38) traff sin nåværende ektemann, prins Harry (35), jobbet hun som kjent som skuespiller i Hollywood.

Meghan fikk sitt store gjennombrudd som Rachel Zane i dramaserien «Suits», og har i tillegg hatt flere gjesteroller i ulike tv-serier, samt spilt i åtte filmer.

Etter at den britiske prinsen falt for den tidligere skuespilleren, har det vært enorm interesse for 38-åringens privatliv. Hennes trøblete forhold til faren Thomas Markle (75) og stesøsteren Samantha Markle (55) har blant annet skapt overskrifter i presse verden over.

Sladrepressen har gjort dype dykk i Meghans bakgrunn i håp om å finne saftige historier, og hennes egen far gikk så langt som å lekke et privat brev fra datteren til pressen, samt å samarbeide med et knippe paparazzifotografer.

«Vi har aldri kysset»

Nå hevder Meghans tidligere skuespiller-kollega, Simon Rex (45), at også han har blitt kontaktet av britiske tabloider. De skal ha håpet på å kunne bestikke «Scary Movie»-stjernen med penger for informasjon om forholdet til Meghan.

Dette forteller Rex selv i en episode av podkasten «Hollywood Raw», ifølge Us Weekly.

«BECOMING ROYALE»: Hertuginne Meghan Markles far, Thomas Markle, reagerer med sinne over en scene i den nye «Becoming Royale», som baserer seg på Meghan og Prins Harry sitt første år som gift. Vis mer

Britisk presse skal ha beskrevet 45-åringen som en av Meghans eks-kjærester, og deretter tilbudt ham 820 000 kroner for å overdrive detaljene rundt forholdet deres.

- Ingenting skjedde mellom oss. Vi har aldri kysset. Vi hang kun sammen én gang som venner. Vi traff hverandre på et tv-show og spiste lunsj sammen. Det er alt som skjedde, forklarer han i podkasten, ifølge nettstedet.

Duoen møtte hverandre på settet til tv-serien «Cuts» i 2005, seks år før Meghan slo gjennom i «Suits». Og like før bryllupet stod mellom Meghan og prins Harry i mai 2018, dukket Simon Rex sitt navn for første gang opp i tabloidpressen.

Den gang publiserte The Sun en artikkel der det ble hevdet at skuespilleren hadde ødelagt sine sjanser hos Meghan da hun fant ut at han tidligere hadde medvirket i pornofilmer, skriver Us Weekly.

- Da historien kom ut tilbød en britisk tabloidavis å betale meg masse penger for å lyve om at det hadde skjedd mer mellom oss. Jeg sa nei til pengene fordi det ikke føltes riktig å lyve og å ødelegge for kongefamilien, deler Rex videre.

Ny start

I starten av januar kunngjorde prins Harry og hertuginne Meghan at de ønsket å trekke seg tilbake fra sine offisielle plikter til fordel for et mer privat liv i Canada. Dette innebærer at de både mister apanasjen sin og tiltaleformen «deres kongelige høyhet».

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Nyheten kom etter at Meghan i fjor uttalte at det har vært en tøff overgang fra sitt tidligere liv til et liv som kongelig.

I januar fortalte Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle at heller ikke prins Harry har lagt skjul på at han har slitt med offentlighetens søkelys.

- Harry har aldri lagt skjul på at han har slitt med offentligheten og medieoppmerksomheten etter sin mors død. Når han nå så at hans kone ikke fant seg til rette med det kongelige livet og det det medfører, gjør han nok alt som står i sin makt for at hun skal ha det bra og for å beskytte henne.

KONGELIG: Prins Harry og Hertuginne Meghan tok med seg sønnen Archie da de besøkte menneskerettighetsaktivisten Desmond Tutu. Video: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Måtte dagene bli lettere snart

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer