Ble tilbudt en million euro for sex

Forretningsmannen ville åpne sjekkheftet for en natt med skjønnheten.

VIL IKKE BLI VÅT: Keith Lemon nølte ikke med å hive klærne sine og komme seg ut i bassenget. Det gjorde Kelly Brook. Foto: All Over Press
VIL IKKE BLI VÅT: Keith Lemon nølte ikke med å hive klærne sine og komme seg ut i bassenget. Det gjorde Kelly Brook. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kelly Brook (32) sto og poserte for bilder med kollegaen Keith Lemon, foran hotellet Majestic Barriere, i Cannes. Så kom den rike foretningsmannen Nimrod-Frederic Kåmer bort og tilbød henne en million euro for en het natt med henne, ifølge Daily Mail.

Brook hadde på seg en trang hvit kjole, mens Lemon klovnet rundt i bassenget. Da Kåmer åpnet sjekkheftet, og var klar til å skrive ut de nesten 10 millioner kronene, ble Brooke forvirret.

En livvakt måtte trå til da Kåmer prøvde å gripe tak i skjønnheten.

Den rike foretningsmannen ble til slutt kastet ut fra hotellet. Men ryktene går om at det hele var et stunt, i anledning av filmfestivalen.

Kelly Brooke går heller ikke selv av veien for frekke stunt i offentligheten. Blant annet har hun flere ganger lagt ut nakenbilder av seg selv på Twitter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kelly Brook: - Vi burde sette pris på kurvene våre.   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer