Ble tilbudt 560 millioner kroner

Men det er ikke godt nok for "Idol"-dommeren.

KASTER INN HÅNDKLE: Briten slutter i "American Idol" for å tilby TV-seerne en amerikansk versjon av "X-faktor". Foto: Stella Pictures
KASTER INN HÅNDKLE: Briten slutter i "American Idol" for å tilby TV-seerne en amerikansk versjon av "X-faktor". Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Simon Cowell slutter som dommer i ”American Idol” – og takker da samtidig nei til 560 millioner kroner.

I juni 2009 ble 40-åringen tilbudt over 800 millioner kroner for å fortsette i talent-showet. Ett beløp han selv ikke ønsket å kommentere, skriver Access Hollywood.

Nå hevder nye kilder at briten ”kun” har blitt tilbudt 560 millioner i år, men FOX ønsker ikke å uttale seg om årsaken til honorarkuttet, skriver Access Hollywood.

Simon kunne i forrige uke annonsere at han forlater det populære TV-programmet ved sesongslutt, for å gjøre amerikaner av sitt britiske talentshowet ”X-faktor”.

Men minst én person har dratt nytte av dommerens avgang, hans kollega Ellen DeGeneres.

- Hun ser det positive i avgangen min. Hun er veldig spøkefull og sier: - Du bestemmer deg for å slutte, på min første arbeidsdag ?, sier Cowell.

- Men hun er proff i gamet. Jeg tviler på at hun ble veldig overrasket, fortsetter han til Access Hollywood.

Briten skal være interessert i å hyre inn musikkmogulen Tommy Mottola som dommer til ”X-faktor”, sier en kilde til New York Post.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Abdul ferdig i American Idol