NYFØDT: Realitystjernen Kim Kardashian ble mor for tredje gang. Her er Se og Hørs reporter, Kjersti Flaa, utenfor sykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles, der Kim og Kanyes datter ble født. Vis mer

Kim Kardashian og Kanye West:

- Ble tilbudt 40 millioner kroner for de første babybildene

Det er allerede stor interesse rundt kjendisparets nyeste familiemedlem.

Publisert

LOS ANGELES (Se og Hør): Tirsdag denne uken annonserte realitystjernen Kim Kardashian (37) på sin nettside at hun og ektemannen Kanye West (40) er blitt foreldre for tredje gang.

Stjerneparet, som har datteren North (4) og sønnen Saint (2) fra før, fikk en liten datter ved hjelp av surrogati.

I videoen øverst i saken er Se og Hørs reporter, Kjersti Flaa, på plass utenfor sykehuset Cedars-Sinai Medical Center i Los Angles, der babyen kom til verden.

Ifølge TMZ var Kim til stede da surrogatmoren fødte, og hun skal ha vært den første personen som fikk holde den nyfødte jenta hud mot hud.

Kanye var også på plass på sykehuset, men skal ha stått bak en gardin under fødselen. Nettstedet skriver at West kom frem da barnet var født, og han fikk lov til å holde sin nyfødte datter for aller første gang.

Bestemor Kris Jenner (62) og søstrene til Kim skal ha kommet til sykehuset for å hilse på etter at fødselen var vel overstått.

Saken fortsetter nedenfor.

Happy Holidays

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

- Vil ikke selge bildene

Fansen venter allerede i spenning for å få se de første bildene av «Kimyes» nyeste familiemedlem, men det kan nok ta en stund før paret ønsker å vise frem datteren.

Kjendisnettstedet TMZ melder imidlertid at de nybakte foreldrene skal ha blitt tilbudt høye summer for å selge de første bildene av babyen, men de skal ha takket pent nei.

Kilder hevder at diverse nettsteder og magasiner skal ha startet budrunden på bildene for flere måneder siden, og at tilbudene skal ha ligget på alt fra 16 til 40 millioner norske kroner.

- Kim og Kanye ville aldri vurdert å selge bildene av babyen... De synes at det strider med deres verdier, sier kilden til TMZ.

Usikre på babynavn

Foreløpig er det ikke kjent hva Kardashian/West-familiens nyeste medlem skal hete, og kilder nær paret hevder overfor People at Kim og Kanye rett og slett ikke har bestemt seg ennå.

- De har ikke funnet et navn. De har tenkt på det i flere måneder nå, men de vil være hundre prosent sikre på at de velger riktig navn.

- De finner ut av det til slutt, sier kilden.

Saken fortsetter under bildet.

UENIGE: Stjerneparet Kim Kardashian og Kanye West skal ikke ha kommet til enighet om hva deres nyfødte datter skal hete. Foto: NTB scanpix
UENIGE: Stjerneparet Kim Kardashian og Kanye West skal ikke ha kommet til enighet om hva deres nyfødte datter skal hete. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nettstedet Hollywood Life skriver at Kim og Kanye står mellom tre navn, men at de ikke er blitt helt enige ennå.

- Et av navnene er veldig spesielt, mens et er mer vanlig, og både Kanye og Kim lurer fortsatt på hvilken navn som skal være det første og hva som skal være mellomnavnet. De håper å bestemme seg om en dag eller to, sa en kilde til nettstedet tirsdag.

- Livets største gave

Det var i september at Kim Kardashian endelig bekreftet at hun og ektemannen ventet sitt tredje barn sammen, etter måneder med spekulasjoner.

«Keeping Up With the Kardashians»-stjernen har forgjeves forsøkt å bli gravid en tredje gang flere ganger, men det har ikke lyktes. Legene har også frarådet henne å prøve, fordi hun lider av såkalt forliggende morkake. Surrogati ble derfor etter hvert en naturlig løsning for paret.

Etter at Kim Kardashian fikk sitt første barn, var hun åpen om at hun slet med å bli gravid, og at hun lenge trodde at hun ikke kunne bli mor igjen.

Det var derfor en stor glede da hun i mai 2015 kunne bekrefte at hun ventet sitt andre barn med «Gold Digger»-sangeren, to år etter at datteren North kom til verden.

Det var på sin egen nettside, kimkardashianwest.com, at Kardashian delte nyheten om at hun er blitt trebarnsmor.

- Vi er utrolig takknemlige overfor surrogatmoren som gjorde at våre drømmer ble oppfylt med livets største gave. Vi vil også takke våre fantastiske leger og sykepleiere for å ha tatt hånd om oss. North og Saint er veldig fornøyd med å kunne ønske lillesøster velkommen, meddelte Kim.

LES OGSÅ: - Kylie var surrogatmor for Kim

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer